14 juni 2017

Burnley thuisshirt 2017-2018

Burnley en PUMA hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 bekend gemaakt onder de campagne ''STRENGTH in #UNITY.'' In dit nieuwe shirt speelt de Engelse club de Premier League en FA Cup wedstrijden gedurende dit seizoen. Burnley is afgelopen seizoen op een vijftiende plek in de Premier geëindigd en speelt daarom komend seizoen weer op het hoogste niveau van Engeland. Puma is sinds 2010 kledingsponsor van de Engelse club die haar thuiswedstrijden speelt in Turf Moor en heeft ook dit seizoen weer flitsende voetbalshirts gelanceerd. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van de in 1882 opgerichte club.

Burnley thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Burnley shirt voor 2017-2018 heeft het iconische design. Dit betekent dat de body van het shirt overwegend paars (claret) is. De mouwen zijn overwegend licht blauw en bevatten een paarse bies. Daarnaast bevat het shirt over de mouwen een flitsende strip met cirkels. Daarnaast is het voetbalshirt van Burnley dit seizoen uitgerust met een klasieke henley collar met twee knoopjes, welke het shirt naast een flitsende uitstraling, ook een klassieke look geeft. De Puma cat staat in het licht blauw op de rechter borst en in het paarse op de mouwen. De linker borst bevat de badge van de club van manager Sean Dyche. Hoofdsponsor van de club is dit seizoen opnieuw DAFABET. Dit is sinds 2016 de hoofdsponsor van de Engelse club. Het nieuwe tenue van Burnley wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten eenzelfde strip als over de schouders en mouwen loopt. Deze strip is ook paars en wordt gekenmerkt door de stippen. De onderkant van het voetbalbroekje bevat tevens een paarse lijn. Op de shorts staan ook weer de logo's van de club en Burnley. De kousen van het nieuwe Burnley tenue zijn licht blauw met subtiele paarse details.

Zoals alle Puma tenues zijn de tenues van Burnley uitgerust met het PUMA Dry Cell systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue van Burnley wordt vanaf nu gedragen door spelers als Gray, Vokes, Defour, Hendrick, Mee, Boyd, Barnes en andere spelers! Check ook het nieuwe uitshirt. 

Burnley voetbalshirt kopen

Het nieuwe Burnley FC shirt voor 2017-2018 kan je vanaf medio juli kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95! In deze online winkel kan je het voetbalshirt van Burnley ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Hiervoor wordt de officiële Premier League printing gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Burnley op het shirt dragen tijdens de wedstrijden in de Engelse competitie! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Burnley shirt in DEZE SHOP!