België uitshirt 2020-2021

Het nieuwe België uitshirt 2020-2021 is vanochtend gepresenteerd door de Belgische voetbalbond en kledingsponsor adidas. Dit nieuwe volgt een dag na de het verlengen van het contract tussen het Duitse sportmerk en de KBVB tot 2026. Het nieuwe uittenue zou al in maart bekend gemaakt worden, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Nu is het moment toch daar. In dit voetbalshirt spelen de Rode Duivels de Euro 2020 wedstrijden in 2021, alsook  de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021, inclusief de Nations League wedstrijden op vreemde bodem. Daarnaast wordt dit tenue gedragen door de andere vertegenwoordigde teams van het land. 

Wit Rode Duivels uitshirt Euro 2020

Met het nieuwe uitshirt wordt de lange traditie van witte uitshirts van de Rode Duivels dit seizoen voortgezet en het tenue heeft dan ook een echt heritage design.  Het België uitshirt voor de periode 2020-2021 is overwegend wit met een all-over camouflage print over  de body van het tenue. Verder heeft het uittenue van de Rode Duivels alle kenmerken van het nieuwe Condivo 20 template van adidas. Dit betekent dat het voetbalshirt een brede v-hals bevat. De zogenaamde adidas EQT v-hals van het België uitshirt is wit. De combinatie van een v-hals en een opstaande kraag is geïnspireerd door de v-hals die adidas mid jaren '90 gebruikte voor verschillende voetbalshirts. Bovendien wordt het tenue gekenmerkt door twee brede banen aan de onderkant van de mouwen. Deze banen zijn zwart en rood, twee kleuren van de Belgische vlag. Ook de adidas strepen op de schouders zijn rood. Op de linkerborst van het nieuwe uittenue prijkt het nieuwe logo van de Koninklijke Belgische voetbalbond. De KBVB bestaat dit jaar 2020 125 jaar en om die reden heeft de Belgische bond een nieuw logo geïntroduceerd. Het logo betreft een schild met aan de rechterkant de Belgische driekleur en aan de linkerkant een halve ronding in het zwart met daarboven de tekst: ‘’Royal Belgian FA -1895.’’  De linkerborst bevat het logo van adidas in het zwart. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds de zomer van 2014 de tenues van de Rode Duivels en gisteren werd het contract verlengd tot de zomer van 2026. Ook de achterkant van het uitshirt van België heeft nog een speciaal detail. In de nek is de letter B verwerkt. Deze letter is geheel in stijl van de kleuren van de Belgische vlag en is ook onderdeel van het nieuwe België EK 2021 thuisshirt.

Het nieuwe uittenue van de Rode Duivels wordt compleet gemaakt door een crème gekleurd voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten rode adidas strepen. Het adidas logo staat op de linkerpijp in het zwart en de andere pijp bevat het logo van de KBVB. De kousen van het nieuwe uittenue zijn ook wit met aan de bovenkant rode adidas strepen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe België voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Hazard, De Bruyne, Lukaku, Mertens, Witsel, Vergongen, Meunier, Origi en nog meer spelers. 

België voetbalshirt bestellen

Het nieuwe uitshirt van de Rode Duivels kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande winkels. Het België adidas uitshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je de België voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel je Rode Duivels merchandising altijd in deze SHOP! 

of deze webwinkel

of in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts)

Rode Duivels uittenue 2020-2021

Rode Duivels uitshirt 2020-2021

België uitshirt 2020-2021

België uittenue 2020-2021