26 oktober 2015

België lanceert speciaal #TOUSENFRANCE t-shirt

Vooruitlopend op de Rode Duivels voetbalshirts voor Euro 2016 en naar aanleiding van de plaatsing voor het EK 2016 heeft de Koninklijke Belgische voetbalbond een nieuw t-shirt gelanceerd, welke direct gedragen werd na de kwalificatiewedstrijden tegen Andorra en Israel. Nadat België de wedstrijd tegen Isreal met 3-1 gewonnen had, werd bovendien bekend dat de Rode Duivels de komende periode eerste staan op de wereldranglijst van de FIFA. Des te meer reden er was om dit met een speciaal t-shirt te vieren.

Het speciale Rode Duivels #Tousenfrance t-shirt is geheel in stijl van de Belgische driekleur. Het shirt is geheel rood en bevat een ronde hals in de kleuren zwart en geel. Deze kleuren komen terug in twee lijnen aan de onderkant van de mouwen. Op het midden van het t-shirt staat de tekst #TOUSENFRANCE (We gaan naar Frankrijk). Dit is een leus die de supporters onder andere op Twitter gebruiken om de plaatsing van de Rode Duivels te vieren. Boven deze leus staat de Belgische drietand van de duivel in het geel/rood met daaronder de bijnaam van het nationale elftal van België: Belgian Red Devils. Check hieronder de foto's van het speciale Tousenfrance t-shirt van België ter ere van de plaatsing voor Euro 2016. Het is voor België voor het eerst sinds 2000 dat het zich plaatst voor het Europees Kampioenschap.

Eerder deze maand lekten de officiële Rode Duivels voetbalshirts voor Euro 2016 en de periode 2016-2017 al uit. Check meer informatie over deze voetbalshirts hier en hier. Wil je het nieuwste #Tousenfrance t-shirt van de Rode Duivels kopen? Deze scoor je voor slechts € 19,95 in de online België shop. Andere Rode Duivels shirts kopen? Check het overzicht met beschikbare België producten hiernaast of hieronder. 

Rode -duivels -tousenfrance -t -shirt
Rode -duivels -tousenfrance -t -shirt -achterkant