21 maart 2018

België uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de Rode Duivels is vandaag door adidas en de KBVB uitgebracht onder het bekende motto ''HERE TO CREATE.'' Vandaag lanceerde adidas namelijk alle uitshirts van de landen, waarvan het kledingsponsor is. In dit nieuwe shirt speelt de equipe van Roberto Martinez de uitwedstrijden tijdens het WK van 2018 in Rusland. In de groepsfase van het toernooi neemt België het in poule G op tegen Engeland, Tunesië en Panama. Bovendien wordt het nieuwe uitshirt gedragen tijdens de wedstrijden om de UEFA Nations Cup en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020. Adidas is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van de Rode Duivels. Het Duitse sportmerk is sinds 2014 verbonden aan de KBVB en beide partijen hebben een langjarig contract. Check hieronder de details van het nieuwe shirt van België.

Direct fan van het nieuwe, gele uitshirt van de Rode Duivels? Check het exclusief in DEZE online voetbalshop of in de adidas SHOP

Geel Rode Duivels uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van het Belgische nationale elftal is deze jaargang overwegend geel en is gebaseerd op een nieuw template van adidas, het adidas Condivo template. Dit betekent dat het shirt flitsende horizontale strepen over het shirt bevat. Deze banen hebben twee verschillende tinten geel en hebben verschillende diktes. Hierdoor heeft het shirt een opvallend design. Het shirt is ook nog eens in stijl van de kleuren van de vlag. Zo bevat het shirt een ronde, zwarte hals met ribbels. De drie strepen van adidas zijn geheel in stijl van de andere kleuren van de Belgische vlag. Twee van deze strepen zijn zwart en de middelste streep is rood. De drie strepen bevinden zich alleen op de schouders van het voetbalshirt. De rechter borst van het uittenue van het Belgische voetbalelftal is uitgerust met het adidas performance logo. Ook dit loog is zwart. De linker borst bevat het embleem van de Koninklijke Belgische voetbalbond (KBVB). De laatste keer dat België een geel uitshirt had, was tijdens het WK van 2014 in Brazilië. Destijds was Burrda nog kledingsponsor van het nationale elftal en had België een alternatief uitshirt of derde shirt in deze kleur. De achterkant van het nieuwe shirt bevat ook nog een detail. Net onder de hals bevinden zich drie ruiten in de kleuren van de Belgische vlag. Deze ruiten zijn zwart/geel/rood.

Het nieuwe uittenue van de Rode Duivels wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten weer drie adidas stripes in de andere kleuren van de vlag. Twee van deze strepen zijn geel en de middelste streep is rood. Op de broekjes prijken ook weer de logo's van de Belgische bond en adidas. De kousen van het tenue zijn geel en de drie strepen aan de bovenkant zijn ook weer in stijl van de vlag van het land. Op de voetbalkousen staat tevens de naam van het land: BELGIUM. Zoals alle tenues van adidas zijn ook de WK shirts uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het Belgische voetbalelftal maakt haar debuut in dit shirt tijdens de oefenwedstrijd tegen Saoudi Arabië op 27 maart 2018. Vanaf dan schitteren sterren als Vertonghen, Lukaku, De Bruyne, Mertens, Nainggolan, Hazard en andere sterren in dit nieuwe voetbalshirt. Dit tenue wordt gedurende twee jaar gedragen. In november werd overigens al het nieuwste België thuisshirt voor het WK van 2018 uitgebracht.

België WK 2018 voetbalshirt bestellen

Het nieuwe België uitshirt voor 2018-2019 kan je pas vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt van België is voor volwassenen ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze online winkels kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Bovendien koop je hier ook het bijbehorende voetbalbroekje (€ 35,- € 40,-) en de kousen (€ 18,-). Wil je andere producten van de Rode Duivels bestellen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Rode Duivels shirt altijd in DEZE online voetbalshop 

of in deze adidas SHOP (inclusief officiële bedrukking)