10 augustus 2017

Bayer Leverkusen en JAKO lanceren vierde shirt voor 2017-2018

Bayer Leverkusen heeft voor het tweede jaar op rij een vierde shirt gelanceerd! Naast het thuisshirt, uitshirt en alternatieve uitshirt heeft de club een 4de shirt waarin de club een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal speelt gedurende dit seizoen. Bayer Leverkusen eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plek en speelt daarom geen Europees voetbal dit seizoen. Het Duitse sportmerk JAKO is kledingsponsor van de Duitse club. Beide partijen hebben sinds 2016-2017 een verbintenis met elkaar. Check hieronder kort de details van het nieuwe vierde shirt van Leverkusen.

Licht blauw Bayer Leverkusen voetbalshirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Bayer Leverkusen 4e shirt voor 2017-2018 is overwegend licht blauw en wordt gekenmerkt door de navy blauwe accenten. Deze details komen terug in de drie diagonale strepen van de linker mouw naar de onderkant van het shirt. Deze strepen symboliseren de 11 basisspelers van het team. Bovendien bevinden zich ter hoogte van de oksels twee navy blauwe banen en is het shirt uitgerust met een gevouwen kraag in deze kleur. Het shirt bevat een rechte hals met y-design. Op de rechter borst prijkt het logo van JAKO en de trademark tekens van het Duitse sportmerk bevinden zich op de schouders en mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en hoofdsponsor Barmenia Versicherungen versiert het midden van het nieuwe shirt. Ook de achterkant van de in 1904 opgerichte club is nog uitgerust met een uniek detail. Hierin is namelijk de bijnaam van de club verwerkt: Werkelf. Het vierde tenue van Leverkusen wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met licht blauwe accenten. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie en zijn uitgerust met de initialen van de club: B04.

Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Julian Brandt, Kiessling, Kampl, Bellarabi, Tah en andere sterspelers. Check bovendien de eerder gelanceerde voetbalshirts. 

Bayer Leverkusen voetbalshirt kopen

Het nieuwste Bayer Leverkusen voetbalshirt voor 2017-2018 kan je vanaf begin september kopen in de onderstaande winkel. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is ongeveer € 79,95 en in deze winkel kan je het voetbalshirt van Leverkusen laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwe Bayer 04 Leverkusen voetbalshirts in deze WINKEL