8 februari 2021

Atlanta United trainingspak 2021

De voormalige club van Frank de Boer, Atlanta United FC, heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe Atlanta United trainingspak 2021 gepresenteerd. Dit trainingspak draagt de Amerikaanse voetbalclub tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Major League Soccer wedstrijden in 2021, welke op 3 april weer aanvangt. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design van het trainingspak van de club uit Georgia. Het Duitse sportmerk is namelijk de kledingsponsor van alle clubs op het hoogste voetbalniveau van de Verenigde Staten.

Atlanta United training sweater en trainingsbroek 2021

Het Atlanta United trainingspak 2021 bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek. Afgelopen maand heeft adidas het nieuwe Condivo 21 template gepresenteerd en het nieuwe Atlanta United trainingspak is één van de eerste pakken die gebaseerd is op het template dat adidas voor alle pakken van het seizoen 2021-2022 gebruikt. OOk het Inter Miami CF trainingspak heeft dit template. De Atlanta United training sweater 2021 is geheel bordeaux rood met gouden details. De adidas strepen, welke weer terug zijn gekeerd op de schouders en de bovenkant van de mouwen, zijn goud. Ter hoogte van de ellebogen vervagen deze strepen is een iets lichtere kleur goud. Hier wordt de gouden tint gemengd met de bordeaux rode tint van de sweater. De rechterborst van de Atlanta United trainingstrui bevat het adidas performance logo in het goud en ook de badge van de club op de andere borst bevat gouden details. Op het midden van de trainingstrui prijkt het logo van American Family Insurance, de hoofdsponsor van de eenmalig MLS kampioen. De sweater heeft verder de gebruikelijke functionele kenmerken. Het is uitgerust met een hoge hals met een rits. Deze rits loopt tot de borst. De achterzijde van de hals is ook weer goud. Verder bevatten de mouwen aan de onderkant duimgaten, voor de perfecte fit. De zijkanten zijn voorzien van speciale panels van mesh, voor een optimale ventilatie. De achterkant van de top is net wat langer en dit biedt extra bescherming.

Het Atlanta United trainingspak 2021 wordt compleet gemaakt door een bordeaux rode trainingspak met gouden adidas strepen aan de zijkanten. Naar de onderkant hebben deze strepen ook weer een vervagend design. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband. De zijkanten bevatten zakken met een rits om spullen in op te bergen en op de bovenkant van de pijpen prijken de logo’s van de club en adidas. De Atlanta United trainingsbroek heeft een zogenaamde tapered fit. Dit betekent dat de broek naadloos aansluit op de benen. Verder is ook deze trainingsbroek uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Het pak is verder voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet/vocht. Hierdoor is het onder andere een ideaal pak om in te sporten of op straat te dragen. Last but not least is het trainingspak onderdeel van het adidas PrimeGreen programma en dit betekent dat het gehele pak gemaakt is van gerecycled materiaal.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Atlanta United trainingspak 2021, welke vanaf nu tot december 2021 gedragen wordt door spelers als Josef Martinez, Jürgen Damm, Ezequiel Barca, Marcelino Moreno en nog meer spelers.

Atlanta United trainingspak 2021 bestellen

Het nieuwe trainingspak van Atlanta United FC kun je vanaf nu alleen bestellen voor volwassenen. Het pak is namelijk alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De training top en trainingsbroek zijn los van elkaar beschikbaar. De trainingstrui heeft een prijs van € 74,95 en de trainingsbroek is € 54,95. Check ook andere producten van de club in de onderstaande winkels. 

Bestel je Atlanta United trainingspak direct in deze webshop

of deze winkel! 

of deze SHOP! 

Atlanta United trainingspak 2021

Atalanta United trainingspak 2021