Atlanta United thuisshirt 2023-2024

Atlanta United en kledingsponsor adidas hebben afgelopen week ook het nieuwe Atlanta United thuisshirt 2023-2024 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue spelen ''The Five Stripes'' de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Mercedez-Benz Stadium in 2023 en 2024. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de uitwedstrijden draagt Atlanta United het uitshirt van vorig seizoen. Adidas is dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Atlanta United voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle MLS teams. American Family Insurance is sinds 2016 de hoofdsponsor van de Amerikaanse voetbalclub.

Atlanta United voetbalshirt 2023-2024 | The 17's KIT

Het Atlanta United thuisshirt 2023-2024 heeft als thema: ''The 17's Kit''. Zoals alle Major League voetbalshirts heeft het Atlanta United voetbalshirt ook een titel en in dit geval heeft dat betrekking op de supporters van de club, die ook bekend staan als ''17's''. Dit getal is bovendien een verwijzing naar het debuutseizoen van de club in de Major League Soccer: 2017. Rugnummer 17 is dan ook exclusief gereserveerd voor de supporters van de club uit Atlanta en wordt dus niet door één van de spelers gedragen. Het Atlanta United thuisshirt heeft een vrij standaard design en is geïnspireerd door het voetbalshirt van 2017. De voorkant van het tenue bevat vijf verticale banen, waarvan er twee zwart zijn en drie rood. Bovendien is het tenue uitgerust met gouden accenten.
De ronde hals is een combinatie van zwart en goud & hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de baan op de zijkanten van het tenue, welke doorloopt over de onderkant van de achterkant van het tenue. Ook de adidas strepen op de schouders zijn goud. Op de rechterborst prijkt het nieuwe adidas performance logo. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en wordt ook wel het 3BAR logo genoemd. Dit nieuwe logo wordt door adidas op alle tenues vanaf dit seizoen gebruikt. De andere borst is voorzien van het clublogo, inclusief een gouden ster. Deze ster verwijst naar het kampioenschap van 2018. Hoofdsponsor American Family Insurance versiert het midden van het tenue. Het voetbalshirt bevat ook een aantal details. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de tekst: ''UN17ED'' met op de achtergrond de omtrek van de staat Georgia. Op de onderzijde van het tenue prijkt een label met de tekst: ''WE ARE THE A'', wat voor de spelers een reminder is voor wie zij spelen, iedere minuut van iedere wedstrijd. De linkermouw is uitgerust met de officiële MLS badge, welke dezelfde kleuren heeft als het voetbalshirt: rood/zwart/goud. Op de mouwen staan ook de logo's van Piedmont Hospital en AppleTV. Het Atlanta United thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden gouden adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Atlanta United voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt.

Atlanta United CEO Garth Lagerwey is enthousiast over de nieuwe voetbalshirts: ''We zijn er trots op om een voetbalshirt te presteren dat is opgedragen aan onze trouwe supporters die de club vanaf de eerste dag gesteund hebben. Dit tenue doet denken aan het eerste voetbalshirt van Atlanta United, waarvan we weten dat het een diepe betekenis heeft bij onze supporters en nog steeds symbool staat voor het succes van de club. We hopen dat dit tenue tijdens nog meer onvergetelijke avonden in ons stadion gedragen wordt.''

Atlanta United voetbalshirt bestellen

Het adidas Atlanta United thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95. In deze winkels vind je ook nog andere Major League Soccer voetbalshirts. Directe levering!

Bestel dit voetbalshirt direct in deze fanshop

of de officiële adidas SHOP! 

Atlanta United thuisshirt 2023-2024

Atlanta United thuisshirt 2023-2024

Atlanta United thuisshirt 2023-2024

Atlanta United thuisshirt 2023-2024