6 februari 2020

Atlanta United FC uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Atlanta United uitshirt voor 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor adidas. In dit tenue speelt het keurkorps van trainer Frank de Boer de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende 2020 en 2021. Atlanta United eindigde vorig seizoen op een tweede plek in de Eastern Conference en werd in de Conference Finals uitgeschakeld door Toronto FC, waardoor het zich niet plaatste voor de finale. Ook dit seizoen is adidas kledingsponsor van de Amerikaanse voetbalclub. Het Duitse sportmerk verzorgt namelijk van alle MLS clubs de voetbalshirts en tenues.

Wit/goud Atlanta United FC voetbalshirt 2020/2021

Het nieuwe Atlanta United uitshirt is dit jaar volledig wit en wordt verder gekenmerkt door een brede baan over het midden met daarin een patroon van zigzagbanen. Deze banen staan symbool voor het landschap van de staat. Daarnaast is het voetbalshirt voorzien van gouden accenten. Dit is geheel in stijl met de naam van het nieuwe Atlanta United tenue: The King's Kit!  Alle logo's op het tenue van het elftal van Frank de Boer zijn namelijk goud. De rechterborst bevat het adidas logo in het goud en de andere borst het logo van de in 2014 opgerichte club. Boven het logo prijkt een ster, welke verwijst naar het winnen van de MLS Cup in 2018. Sponsor American Family Insurance versiert het midden van het tenue. Zoals alle adidas Major League Soccer tenues is ook het uitshirt van Atlanta United FC voorzien van een EQT V-hals. Deze hals is geïnspireerd door de adidas tenues uit de jaren '90. Hetzelfde geldt voor het design van de drie adidas strepen. Deze drie stripes staan alleen op de rechterschouder en ook nog eens verticaal. De linkerschouder is vrij gewaard van de adidas strepen. Daarnaast zijn de drie banen breder dan we gewend zijn. Het tenue bevat aan de onderkant van de mouwen ook nog een brede band en deze is wit. Een ander detail is te vinden in de nek van het tenue. Hier staat de tekst ''UNITED.'' Verder is de linkermouw uitgerust met de officiële MLS badge. Ook deze badge is goud/wit en betreft een speciale badge ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie. De onderkant van het tenue bevat ook nog een gouden badge van de  "United and Conquer" munt. 

Het nieuwe Atlanta United FC uittenue voor 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met gouden details. Dit zijn ook de kleuren van de voetbalkousen van het tenue. De nieuwe tenues zijn door adidas weer voorzien van de AeroReady technologie, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Florentin Pogba, Gressel, Villalba, Martinez, Barco en nog meer sterspelers. Check ook het Atlanta United FC thuisshirt!

Atlanta United FC uitshirt bestellen

Het nieuwe Atlanta FC adidas uitshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95 en het voetbalshirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere Major League Soccer tenues. 

Bestel het nieuwe Atlanta United FC voetbalshirt in deze winkel! 

of deze SHOP!