Atlanta United thuisshirt 2019-2020

De nieuwe Atlanta United voetbalshirts voor 2019 zijn bekend! In deze tenues speelt het keurkorps van trainer Frank de Boer de Major League Soccer wedstrijden in het Mercedes Benz Stadium gedurende 2019 en ook het seizoen erna. De club uit Georgia heeft in dit nieuwe shirt een eer hoog te houden. ‘’The Five Stripes’’ werden namelijk vorig seizoen kampioen. Atlanta United heeft dit seizoen alleen een nieuw thuisshirt. Het uitshirt van vorig seizoen wordt ook dit seizoen gedragen door Atlanta United Football Club. Ieder Major League Soccer shirt heeft een alias en dit shirt wordt het ‘’Stars and Stripes Jersey’’ genoemd.

Het Atlanta United thuisshirt voor 2019 bevat weer verticale rode en zwarte banen over de body en mouwen van het tenue. Deze banen zijn dunner dan voorgaande jaren. Daarnaast is het shirt uitgerust met gouden accenten. De gouden details verwijzen enerzijds naar het vijfjarig bestaan van de club dit seizoen en anderzijds naar het kampioenschap van Atlanta. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat een subtiele, gouden strip en ook de ronde hals heeft aan de achterkant gouden details. Ook de logo’s van adidas en de club op de borst & het logo van sponsor American Family zijn goud. Boven het logo staat een ster. Deze ster verwijst naar de gewonnen MLS Cup afgelopen jaar. De onderkant van het tenue is uitgerust met een gouden tag met daarin nummer 17. Dit verwijst naar het seizoen waarin de club debuteerde in de Major League Soccer: 2017. Bovendien is nummer 17 het nummer van de supporters van Atlanta. In de nek is in het goud de tekst: United – Atlanta United verwerkt. Ook dit tenue bevat weer MLS badges op de mouwen en deze badges hebben dezelfde kleuren als het voetbalshirt. De drie strepen van adidas, dat van alle clubs in de Major League Soccer kledingsponsor is, staan op de schouders in het rood. Het tenue van het keurkorps van Frank de Boer wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode accenten en subtiele gouden details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Almiron, Martinez, Barco, Nagbe, Villaba, McCan en nog meer sterspelers. Check bovendien het uitshirt van 2018-2019.

Helaas is het vrij lastig om in Europa MLS voetbalshirts te kopen. Ben je toch op zoek naar goedkope t-shirts of hoodies van MLS clubs? Check het in deze winkel of deze winkel!