Atlanta United thuisshirt 2021-2022

De Amerikaanse voetbalclub Atalanta United heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe Atlanta FC thuisshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de kampioen van 2018 de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Mercedes-BEnz Stadium in Atlanta (Georgia) gedurende 2021 en 2022. Ieder jaar lanceren de meeste Major League Soccer clubs slechts één nieuw voetbalshirt dat vervolgens twee seizoenen gedragen wordt. Dit jaar draagt Atlanta United dus alleen een nieuw thuisshirt en wordt het Atlanta United uitshirt 2020-2021 ook in 2021 gedragen. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe Atlanta United tenue. Het Duitse sportmerk verzorgt alle tenues van de MLS clubs en sinds 2016 ook die van Atlanta United.

Atlanta United FC thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Atlanta United FC thuisshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan de bijnaam van de club: The Five Stripes. Het thuisshirt is geheel zwart en bevat op het midden vijf dunne rode verticale strepen. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is rood, evenals de drie adidas strepen op de schouders. Rood en zwart zijn niet de enige clubkleuren van de voormalige club van Frank de Boer. Ook goud is één van de drie clubkleuren. Deze kleuren komen terug in het adidas logo op de rechterborst en het logo van sponsor American Family Insurance, dat ook al sinds het debuut van de club in de Major League Soccer in 2016 de shirtsponsor is. Verder bevat het voetbalshirt van Atalanta FC een wat diepere ronde hals met een opstaande kraag. De linkerborst is uitgerust met de officiële badge van de club. Het tenue bevat ook nog verschillende details. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de tekst: ''Unite & Conquer'' (Verenig & Overwin). De linkermouw van het voetbalshirt is uitgerust met de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is in stijl van de kleuren van het nieuwe tenue en is dus een combinatie van zwart, goud en rood. Het nieuwe Atlanta United FC thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de voetbalkousen van Atlanta United.

Alle adidas voetbalshirts zijn dit seizoen weer voorzien van de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof (100% polyester) van het tenue verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht/zweet. De authentic tenues bevatten de Heat.RDY technologie. Dit systeem is wat geavanceerder. De shirts zijn namelijk wat lichter en bevatten nog meer ventilatiezones. Bovendien bevatten de authentic tenues een modieuze ronding aan de onderkant. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Martinez, Damm, López, Barco, Moreno, Ibarra en nog meer spelers en check ook het nieuwe Atlanta United trainingspak

Atlanta United thuisshirt 2021-2022 bestellen

Het nieuwe Atlanta United thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en heeft een prijs van € 89,95. In deze webshops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere Major League Soccer voetbalshirts. Directe levering! 

Bestel je nieuwe Atlanta United FC voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel!

Atlanta United thuisshirt 2021-2022