Atlanta United uitshirt 2024-2025 ode aan stad

Atalanta United en kledingsponsor adidas hebben het ‘’The Resurgens Kit’’ officieel gelanceerd! Dit betreft het nieuwe uittenue van de Major League Soccer voetbalclub. In het voetbalshirt speelt Atalanta United namelijk de Major League Soccer en andere uitwedstrijden in 2024 en 2025. Ook dit voetbalshirt wordt weer twee seizoenen lang gedragen. Tijdens de thuiswedstrijden in 2024 draagt de club uit Georgia hetzelfde thuisshirt als vorig seizoen, namelijk het Atlanta United thuisshirt 2023-2024.

Het thema van het Atlanta United uitshirt 2024-2025 is ‘’Resurgens’’ (vrij vertaald: opstaan), het motto van de club. Het nieuwe uittenue staat geheel in het teken van de historie van de stad en bevat designelementen van zowel de vlag van stad Atlanta als het stadswapen. Het voetbalshirt is lichtblauw en bevat een all-over print van de phoenix/fenix. De mythische vogel, die ook onderdeel is van het stadswapen, symboliseert de historie van de stad Atalanta, een stad van wederopbouw, die zich voortdurend opnieuw uitvindt. Het Atalanta United uitshirt bevat verder blauwe en gele accenten.

De blauwe tint staat symbool voor de herrijzenis van de stad, opgebouwd vanuit as tot een metropool. Geel staat symbool voor de bruisende historie en identiteit van de stad, een stad die altijd de uitdagingen aangaat en blijft dromen. De ronde hals is een combinatie van blauw en geel & deze kleurencombinatie komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas trademark strepen op de schouders zijn ook blauw en hetzelfde geldt voor alle logo’s. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het clublogo. Boven het logo van de club prijkt een ster, welke verwijst naar het kampioenschap van 2018. Op de mouwen staan de logo’s van AppleTV en Piedmont. De linkermouw is bovendien uitgerust met de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: blauw/lichtblauw/geel. Het voetbalshirt bevat ook nog een aantal details. De gele taping op de zijkanten van het voetbalshirt bevat de tekst: ‘’1847 – RESURGENS – 1865’’, verwijzend naar het feit naar het jaar waarin  de stad werd gesticht en het jaar dat de eerste contouren van de stad zichtbaar werden. In de nek op de achterkant van het Atlanta United uitshirt prijkt het stadswapen. Het Atlanta United uittenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan weerszijden blauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

  • 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal
  • Ronde hals

Het adidas Atlanta United uitshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is het voetbalshirt € 99,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere tenues.

Atlanta United uitshirt 2024-2025 ode aan stad
Atlanta United uitshirt 2024-2025 ode aan stad
Atlanta United uitshirt 2024-2025 ode aan stad
Atlanta United uitshirt 2024-2025 ode aan stad