19 februari 2018

Atalanta United uitshirt 2018-2019

Ook dit weekend hebben de clubs in Amerikaanse competitie niet stilgezeten met het lanceren van nieuwe tenues voor het seizoen 2018-2019. Afgelopen weekend was Atlanta United aan de beurt om in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe tenue voor het seizoen 2018-2019 te presenteren. Voor Atlanta United, dat uitkomt in de Eastern Conference, wordt het haar 2e seizoen in de Major League Soccer. De club is in 2014 opgericht en in 2017 aangemeld voor de MLS. In het eerst jaar op het hoogste niveau van Amerika heeft de club het zeker niet slecht gedaan. De club uit Atlanta haalde de play-offs maar werden hier uitgeschakeld door Columbus Crew, ook al was dit pas na het nemen van strafschoppen. De komende 2 seizoenen is de club te bezichtigen in dit nieuwe ontwerp van adidas. Dat het Duitse sportmerk verantwoordelijk is voor het design van het shirt is niet bijzonder. Adidas heeft namelijk een overeenkomst gesloten met de MLS waardoor zij de verantwoordelijkheid hebben voor alle tenues van alle clubs in de competitie. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwste ontwerp van adidas? Check de details van het nieuwe shirt van Atlanta United hieronder!

Atlanta United uit shirt en tenue 2018-2019

Waar Atlanta United vorig jaar nog haar uitwedstrijden speelde in een wit tenue met rode accenten, zijn dit jaar de rode accenten vervangen door oranje details op het shirt. De basis van het uitshirt van de club uit Atlanta is nog steeds wit van kleur. Deze basis bevat een subtiel grafisch patroon. Kledingsponsor adidas heeft gekozen voor een V-hals als kraag. Vanuit deze hals lopen de 3 bekende adidas strepen over de schouder richting de mouw. Deze strepen zijn oranje van kleur. De mouwen zijn wit met een oranje/wit logo van de Major League Soccer erop geplaatst. Op de rechterkant van de borst is in het oranje het logo van adidas te vinden. De linkerkant van de borst bevat het logo van de club. Shirtsponsor van de club is American Family Insurance. Deze naam staat ook in het oranje op het shirt. American Family Insurance is sponsor van de club sinds het moment dat bekend werd dat de club haar wedstrijden ging spelen in de Major League Soccer. In de Major League Soccer speelt de club uit Atlanta haar thuiswedstrijden in het Mercedes-Benz Stadium. Dit stadion wordt gedeeld met de Atlanta Falcons. De NFL club die in 2016 de legendarische Super Bowl finale speelde tegen de Patriots. Op de achterkant van het shirt staat in de nek ATL UTD. Dit is de afkorting van de naam van de club. Dit shirt is ontworpen door adidas en natuurlijk maakt adidas bij dit shirt dan ook gebruik van de adidas Climalite Technology, welke zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het tenue van Atlanta United wordt gecompleteerd door een witte broek en witte kousen.

Atlanta United is ook aankomend seizoen te bezichtigen in het thuisshirt van 2017. Alle shirts in de MLS worden namelijk 2 seizoenen gedragen.

Atlanta United voetbalshirt kopen            

Het nieuwe uitshirt van Atlanta United is op dit moment alleen in de fanshop van de club te koop. Wel is het mogelijk om andere voetbalshirts van de clubs uit de Major League Soccer te kopen. Bij deze shirts heb je de mogelijkheid tot bedrukking van het shirt en is directe levering gegarandeerd!

Scoor in deze winkel je MLS voetbalshirt!