8 februari 2021

Roze Inter Miami FC trainingspak 2021

Het is de maand van het roze trainingspak! Vorige week hadden we nog het roze Paris Saint Germain trainingspak en vandaag is het de beurt aan het nieuwe Inter Miami FC trainingspak. Het is niet zo heel gek dat dit trainingspak deze kleur heeft. Roze is namelijk één van de clubkleuren van de Amerikaanse voetbalclub. Het nieuwe trainingspak wordt door de club van eigenaar David Beckham gedragen tijdens de trainingen en de warming-up ter voorbereiding op de Major League Soccer wedstrijden in 2021.

Roze Inter Miami FC training sweater en trainingsbroek 2021

Het nieuwe Inter Miami trainingspak 2021 bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. De training sweater heeft alle kenmerken van het nieuwe adidas Condivo template. De trainingstrui is roze (door adidas True Pink genoemd) en wordt gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. De adidas strepen op de schouders en mouwen hebben dit jaar niet op beide mouwen een andere kleur, maar dezelfde kleuren. Waar de strepen vorig jaar nog aan de onderzijde van de mouwen stonden, zijn deze nu weer naar boven geplaatst. Dit zijn wel twee verschillende kleuren en juist dat is iconisch voor het adidas Condivo 21 template. De strepen op het Inter Miami FC trainingspak zijn aan de bovenkant zwart en lopen naar de onderkant over in het zilver. Het adidas logo prijkt in het zwart op de rechterborst en de linkerborst bevat de officiële clubbadge van de voetbalclub uit Florida. De Inter Miami trainingstrui bevat verder de gebruikelijke functionele details. De onderkant van de mouwen zijn voorzien van duimgaten, zodat als je je duimen hierin doet, de trainingstrui perfect om het lichaam valt. De zijkanten van de training top zijn uitgerust met een taping van mesh, voor de optimale ventilatie. De achterkant van de Inter Miami training top is iets langer, voor een optimale bescherming.

Het roze Inter Miami FC trainingspak 2021 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten roze/zilveren adidas trademark stripes. Een speciaal detail bevindt zich nog aan de zijkanten van de onderkant van de linker broekspijp. Hier is verticaal de naam van de club verwerkt in het rozeDe Inter Miami FC trainingsbroek is verder voorzien van twee zakken met een rits en op de pijpen staan ook de logo’s van de club en adidas. De Inter Miami FC trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm en bevat aan de onderkant van de pijpen enkelritsen, zodat  je de broek nog makkelijker over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit moet doen. Het trainingspak is onderdeel van het adidas PrimeGreen programma. Dit houdt in dat het trainingspak gemaakt is van een reeks van gerecyclede materialen. Uiteraard is ook dit trainingspak weer voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat dit een ideaal pak is om op straat te dragen, maar ook om in te trainen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe, roze Inter Miami FC trainingspak 2021, welke vanaf nu tot eind 2021 gedragen wordt door spelers als Higuain, Matuidi, Pizarro, Pellegrini, Morgan en nog meer spelers.

Inter Miami FC trainingspak bestellen

Het roze Inter Miami FC trainingspak 2021 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De trainingstrui heeft een prijs van € 74,95 en de trainingsbroek is € 54,95. Check ook andere Inter Miami FC trainingskleding in deze webshops!

Bestel je Inter Miami FC trainingspak direct in deze SHOP

of deze winkel! 

Inter Miami FC trainingspak 2021

Inter Miami FC trainingspak 2021