Inter Miami CF thuisshirt 2024-2025 heet togetherness jersey!

Inter Miami en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Inter Miami CF thuisshirt 2024-2025 gepresenteerd. Zoals ieder Major League voetbalshirt heeft het Inter Miami voetbalshirt een alias en dat is in dit geval: het 2getherness voetbalshirt. Over de achtergrond daarvan vertellen we straks meer. In het nieuwe tenue speelt Inter Miami CF de Major League Soccer wedstrijden en andere wedstrijden gedurende 2024 en 2025 in het DRV Pink Stadium.

Dit voetbalshirt wordt dus twee seizoenen gedragen. De club van sterren als Messi, Suárez, Alba en Busquets draagt tijdens de uitwedstrijden in 2024 het Inter Miami CF uitshirt 2023-2024. Zoals van iedere club in de Major League Soccer is adidas verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues. Vanaf dit seizoen is BOXT niet meer de hoofdsponsor, maar staat het logo van ROYAL CARIBBEAN op de tenues.

Iets lichter roze | het design van het 2getherness shirt! 

Het Inter Miami CF thuisshirt 2024-2025 vertegenwoordigt de dualiteit van de voetbalclub uit Zuid-Florida. In Zuid-Florida wordt er zowel Engels als Spaans gesproken. Het nieuwe Inter Miami ‘’2getherness’’ voetbalshirt brengt het beste van beide werelden bij elkaar. Het voetbalshirt heeft dit jaar een iets lichtere tint roze (door adidas ‘’EASY PINK’’ genoemd) en in het materiaal van het voetbalshirt is heel subtiel de letter M, verwijzend naar de naam van de club, verwerkt. Wat verder direct opvalt, is dat alle logo’s centraal op het tenue staan. Het logo van adidas staat onder de ronde hals en daaronder staan het logo van de club en het logo van de nieuwe hoofdsponsor Royal Carribean. Dit logo wordt gekenmerkt door een kroon en een anker. De ronde hals van het voetbalshirt is zwart en hetzelfde geldt voor de adidas strepen op de schouders, de band aan de onderkant van de mouwen en de band op de zijkanten van het Inter Miami CF voetbalshirt 2024-2025. Het tenue bevat ook nog een aantal details. Het Major League Soccer logo op de linkermouw is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: roze/zwart/wit. In de nek op de achterkant van het thuisshirt staat het motto van de club: FREEDOM TO DREAM. Dit motto staat ook aan de binnenkant van het voetbalshirt in het Spaans: “Libertad Para Soñar”. Op de mouwen staan verder de logo’s van Fracht Group en AppleTV.

Het Inter Miami CF thuistenue wordt compleet gemaakt door een roze voetbalbroekje met aan weerszijde zwarte adidas strepen. De achterkant van het voetbalbroekje is iets langer en bevat een zwarte band. De sokken zijn ook volledig roze met aan de bovenkant zwarte adidas strepen.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: De authentic voetbalshirts bevatten de adidas Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts bevatten extra ventilatiezones en vallen meer getailleerd. Bovendien bevatten deze tenues meer details.

Inter Miami CF voetbalshirt bestellen

Het nieuwe adidas Inter Miami CF thuisshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het authentic voetbalshirt € 160,- en het replica voetbalshirt € 100,-. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) is het shirt € 75,-. Check ook andere Inter Miami CF kleding in deze winkels.

Inter Miami CF thuisshirt 2024-2025 heet togetherness jersey!
Inter Miami CF thuisshirt 2024-2025 heet togetherness jersey!
Inter Miami CF thuisshirt 2024-2025 heet togetherness jersey!
Inter Miami CF thuisshirt 2024-2025 heet togetherness jersey!
Inter Miami CF thuisshirt 2024-2025 heet togetherness jersey!