Inter Miami FC uitshirt 2023-2024

Inter Miami FC en adidas hebben het nieuwe Inter Miami uitshirt 2023-2024 officieel gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de voetbalclub uit Florida de Major League Soccer en US Open uitwedstrijden in 2023 en 2024. Dit tenue wordt dus twee seizoenen gedragen. Tijdens de thuiswedstrijden in 2023 draagt Club Internacional de Fútbol Miami het Inter Miami thuisshirt 2022-2023. Vorig seizoen eindigden ''The Herons'' op de zesde plek in de Eastern Conference van de Major League Soccer. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Inter Miami FC voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer voetbalclubs. Dit seizoen prijkt ook weer het logo van XBTO op de tenues van Inter Miami.

Inter Miami FC voetbalshirt 2023-2024 | La Noche

Het Inter Miami FC uitshirt 2023-2024 heeft, zoals alle Major League Soccer voetbalshirts, een thema. Het voetbalshirt heeft als titel: ''Llegó La Noche''. Deze toepasselijke titel is geïnspireerd door de energie en het enthousiasme van de fans van Inter Miami en de stad Miami in de avond en nacht. Het voetbalshirt is zwart en bevat een reliëf patroon van golven, die symbool staat voor de energie van wat er na zonsondergang op en buiten het veld gebeurt. Aan het tenue zijn roze accenten toegevoegd. Deze roze tint wordt door adidas ''Bliss Pink'' genoemd en staat symbool voor het levendigheid van de supporters en de stad bij nacht. De roze accenten komen terug in de adidas strepen op de schouders, de band aan de onderkant van de mouwen, de band rondom de ronde hals en in alle logo's op het tenue. De rechterborst bevat het nieuwe adidas performance logo. Dit zogenaamde 3BAR logo staat vanaf dit seizoen op alle nieuwe adidas voetbalshirts. Dit logo bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken. De andere borst is uitgerust met het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: zwart/roze. Hoofdsponsponsor XBTO versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van Apple TV. Het logo van Apple TV staat dit seizoen op alle Major League Soccer voetbalshirts. Het tenue bevat verschillende details. De banen op het voetbalshirt in combinatie met de roze details staan namelijk ook symbool voor de skyline van de stad. De linkermouw bevat de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/roze. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de tekst: ''Freedom to Dream'', verwijzend naar de vastberadenheid van de fans en de eigenaren om de droom van Inter Miami FC waar te maken. Op de onderzijde van het tenue bevindt zich verder de letter M in het roze. Het Inter Miami FC uittenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten roze adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwste Inter Miami FC voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic tenues (de versie die de spelers dragen) bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica tenues de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic/match voetbalshirts vallen iets getailleerder, zijn lichter en hebben extra ventilatiezones.

Mike Ridley, brand- en marketingmanager bij de club, reageert: ''In samenwerking met adidas, de MLS en interne belanghebbenden hebben we een opvallend voetbalshirt ontwikkeld dat de energie en het enthousiasme van onze fans en de stad perfect verbeeldt.''

Inter Miami FC voetbalshirt bestellen

Het adidas Inter Miami FC uitshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De authentic versie van het voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar (maten S, M, L, XL en XXL) en is € 139,95. De replica versie is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Check in deze winkels ook nog andere Major League Soccer voetbalshirts.

Bestel je nieuwe Inter Miami tenue altijd in deze winkel! 

of de officiële adidas SHOP! 

Inter Miami FC uitshirt 2023-2024

Inter Miami FC uitshirt 2023-2024

Inter Miami FC uitshirt 2023-2024

Inter Miami FC uitshirt 2023-2024

Inter Miami FC uitshirt 2023-2024