Inter Miami FC thuisshirt 2020-2021

Inter Miami FC en adidas hebben nu ook het nieuwe Inter Miami FC thuisshirt voor 2020-2021 gelanceerd. In dit tenue speelt de club uit Florida de thuiswedstrijden in het Miami MLS Stadium gedurende dit seizoen. Inter Miami FC, waar David Beckham één van de drijvende krachten achter is, maakt dit seizoen haar debuut op het hoogste niveau van de Verenigde Staten. Zoals van alle clubs in de Major League Soccer is adidas kledingsponsor van Club Internacional de Fútbol Miami.

Wit Inter Miami FC voetbalshirt 2020-21

Vanaf de oprichting van de club waren er veel speculaties over de clubkleuren van Inter Miami FC. Sinds de onthulling van het clublogo in 2018 werd duidelijk dat roze een prominent rol in de kleur van de voetbalshirts zou gaan spelen en met de lancering van het nieuwe thuisshirt is dat helemaal zeker. Het nieuwe Inter Miami FC thuisshirt is geheel wit met verschillende roze details. Deze roze accenten komen terug in de drie strepen van adidas op de schouders van het shirt en ook het adidas logo op de rechterborst is roze. Bovendien bevat het tenue een ronde hals met een knoopje. Dit is een ander template dan adidas voor andere Major League Soccer tenues gebruikt heeft dit seizoen. Vrijwel alle andere nieuwe Major League Soccer voetbalshirts staan in het teken van het 25 jarig bestaan van de MLS dit seizoen en hebben daarom het adidas Condivo template. Dit template wordt gekenmerkt door de EQT V-hals en de drie verticale adidas strepen op de rechterschouder. Deze zijn niet aanwezig op het Inter Miami FC tenue. Het nieuwe Inter Miami FC thuistenue bevat verder een all-over watermerk over de body van het tenue. Dit betreft een print van de twee reigers uit het clublogo van Inter Miami FC. Het embleem van de club uit Florida prijkt ook weer op de linkerborst. Verder is het nieuwe thuistenue nog voorzien van een aantal details. De binnenkant van de hals bevat een lichtblauwe taping met daarin de leus van de club: ''Freedom to Dream.'' In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat de naam van de stad: MIAMI. 

Het nieuwe Inter Miami FC thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met roze adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het broekje. De nieuwe tenues van Inter Miami zijn ook weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Rodolfo Pizarro, Kiesewetter, Lee Nguyen, Román Torres en nog meer spelers. Check ook het Inter Miami FC uitshirt of het trainingspak.

Inter Miami FC voetbalshirt bestellen

Het Inter Miami FC adidas thuisshirt 2020-21 kun je vanaf nu kopen voor volwassenen. Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Zowel de authentic als de replica versie zijn beschikbaar. De authentic HeatReady versie heeft een prijs van € 129,95 en het replica shirt is € 89,95. Directe levering!

Bestel je nieuwe Inter Miami tenue altijd in deze winkel! 

of deze winkel! 

Inter Miami FC thuistenue 2020-21