7 februari 2020

Inter Miami FC uitshirt 2020-2021

De nieuwe Major League Soccer club Inter Miami FC en adidas hebben het nieuwe uitshirt voor 2020-2021 gelanceerd. Dit gebeurde op een speciaal evenement ter ere van het 25 jarig bestaan van de Major League Soccer. Inter Miami FC, de club van David Beckham, maakt dit seizoen haar debuut in de Major League Soccer. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Miami MLS Stadium, welke plaatst biedt aan 25.000 toeschouwers. Adidas is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe Inter Miami FC tenue. Het Duitse sportmerk is namelijk kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

Inter Miami FC uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Inter Miami FC uitshirt voor 2020-2021 is in stijl van de clubkleuren van de club uit Florida. Het tenue is namelijk een combinatie van zwart en roze met daarop een all-over print van kleine logootjes van de club. Qua template heeft het tenue van de Amerikaanse club hetzelfde design als alle andere Major League Soccer tenues dit seizoen. Dit template komt met name terug in de V-hals en de drie strepen van adidas. Het Inter Miami FC uittenue bevat dan ook een zogenaamde adidas EQT V-hals en de drie strepen van adidas staan alleen verticaal op de rechter schouder van het tenue. Dit design is geïnspireerd door de adidas tenues van mid jaren '90. De drie strepen van adidas zijn roze en staan dus niet op de linker schouder. De binnenkant van de hals is uitgerust met een lichtblauwe taping met daarin de leus van de club: ''FREEDOM TO DREAM.'' Op de borst van het tenue van de club uit Miami staan het adidas logo en het clublogo in het roze. Verder zijn de mouwen van het Inter Miami voetbalshirt uitgerust met de officiële MLS badges. Deze badge betreft een badge ter ere ere van het 25 jarig bestaan van de Major League Soccer en is geheel in stijl van de clubkleuren. De badge is namelijk zwart/roze. De onderkant van het tenue bevat ook nog een speciale badge met een verwijzing naar het debuutseizoen van de club uit Florida. 

Het nieuwe Inter Miami FC uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met roze adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het tenue. De tenues zijn door adi ook weer uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kiesewetter, Roman Torres, Nguyen, Pellegrini, Figal en nog meer spelers. Check ook het nieuwe Inter Miami FC thuisshirt.

Inter Miami voetbalshirt bestellen

Het zwarte Inter Miami FC voetbalshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van EU 89,95. In deze shops vind je ook andere MLS tenues. Directe levering!

 

Bestel je nieuwe Inter Miami tenue altijd in deze winkel! 

of deze winkel!