16 november 2016

Atlanta United FC voetbalshirts 2017

Het eerste Major League Soccer voetbalshirt van de Amerikaanse club Atlanta United is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de club. In deze nieuwe shirts speelt Atlanta United de Major League Soccer wedstrijden in het Bobby Dodd Stadium in Atlanta gedurende 2017. De in 2014 opgerichte club speelt voor het eerst in de geschiedenis op het hoogste niveau van de Verenigde Staten en om die reden is Adidas ook de kledingsponsor. Adidas is namelijk kledingsponsor van alle clubs in de Major League Soccer. Dit is contractueel vastgelegd. We bespreken hieronder het design van de club uit de staat Georgia.

Atlanta United thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Atlanta United shirt wordt gekenmerkt door de rode en zwarte verticale banen over het shirt. De mouwen van het shirt zijn overwegend rood en worden afgesloten door een zwarte bies, waarin de naam van de club is verwerkt.. Bovendien bevat het shirt een zwarte v-hals. Over de schouders en mouwen lopen gouden Adidas strepen en de gouden kleur komt ook terug in de logo's van Adidas en de club op de borst, evenals in het logo van hoofdsponsor AMERICAN FAMILY INSURANCE op het midden van het shirt. De rechter mouw is uitgerust met de MLS badge, welke geheel in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt van Atlanta United FC. Verder bevat de achterkant van het shirt nog een speciaal detail. Net onder de kraag is de tekst: ''INAUGURAL 2017 SEASON'' verwerkt. In de 0 van het jaartal is het logo van de club verwerkt. Het nieuwe tenue van Atlanta United FC wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode details.

Zoals alle tenues van Adidas zijn de tenues van Atlanta United uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor ventilatie en vochtafvoer en daarmee voor een optimale prestatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe Atlanta United shirt voor 2017. Binnenkort wordt ook het nieuwe uitshirt van de Amerikaanse club gelanceerd.

Wil je voetbalshirts van Major League Soccer clubs kopen? Check ze onder andere in deze SHOP! 

Altanta -united -shirt -2017

Atlanta -united -mls -shirt -2017

Atlanta -united -shirt -tenue -2017