29 januari 2018

Argentinië betreedt WK 2018 wedstrijden in stijlvol adidas jack

Adidas heeft inmiddels ook het nieuwe anthem jack van Argentinië gepresenteerd. Dit betreft het jack waarin het Argentijnse elftal het veld betreedt voorafgaande aan de WK 2018 thuiswedstrijden. Dit is ook het jack waarin de spelers te zien zijn tijdens het afspelen van het volkslied van Argentinië, het Himno Nacional Argentino. Met dit jack laat het Argentijnse voetbalelftal dus een eerste indruk achter bij de tegenstander. Daar is door adidas over nagedacht. Het jack is namelijk nog stijlvoller dan ooit en heeft bovendien een afschrikwekkende kleur. Ijsland, Kroatië en Nigeria, be prepared! Meer weten over dit jack? Lees hieronder alles over de nieuwste ZNE anthem jacks van Argentinië.

Zwart Argentinië adidas jack 2018-2019

Alle adidas ZNE anthem jacks zijn dit jaar helemaal zwart en hebben een fashionable uitstraling. Bij het Argentinië anthem jack voor 2018-2019 is dit niet anders. Het Argentinië anthem jack is namelijk geheel zwart. Dit geldt ook voor de emblemen van de AFA en adidas op de borst. Boven het logo van de Argentijnse voetbalbond prijken twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK’s van 1978 en 1986. Daarnaast is het anthem jack van het Argentijnse elftal uitgerust met een gevouwen kraag en bevindt zich over de schouders en mouwen een extra taping. Deze taping zorgt ervoor dat het jack getailleerd om het lichaam van de sterren van het Argentijnse elftal valt. Dit effect wordt nog eens versterkt door de elastische boorden van het jack. Daarnaast bevat het jack een doorlopende rits, welke wordt verborgen door een flap. Kenmerkend aan de fit van het jack is dat de body van het jack wat wijder is en een recht silhouet heeft. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met zakken. Waar de adidas anthem jacks voorheen gemaakt waren van polyester, heeft adidas dit concept verandert om de jacks een wat meer trendy uitstraling te geven. De jacks bestaan nu namelijk voor 100% uit katoen. Dit is ook nog eens een speciaal oxfordkatoen, welke onderdeel is van het ‘’Better Cotton Initiative’’ dat door adidas gesteund wordt.

Stijlvol is de key bij de nieuwe Argentinië jacks! Wat ons betreft moet dit er zeker voor gaan zorgen dat de Argentinië sterren de volle focus hebben voordat zijn in de schijnwerpers staan. Check hieronder nog meer foto’s van dit revolutionaire jack, dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Messi, Higuain, Dybala, Icardi, Aguero en nog meer sterren.

Argentinië anthem jack kopen

Het nieuwe Argentinië ZNE adidas anthem jack kan je per direct bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen. Hier moet je wel wat voor over hebben. Het jack heeft namelijk een prijs van €99,95 en is alleen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Ben je op zoek naar andere Argentinië producten? Check het dan ook in het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Argentinië jack exclusief in deze online SHOP

of deze online SHOP!

of check goedkope Argentinië kleding in deze online winkel!