1 juli 2017

Anderlecht uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Anderlecht is vandaag officieel gepresenteerd door de Belgische club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe shirt speelt Anderlecht de Jupiler Pro League wedstrijden en bekerwedstrijden in België gedurende 2017-2018. Anderlecht werd afgelopen seizoen kampioen van België, dus zal ook weer schitteren in de Champions League. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van de club. Het merk verzorgt al sinds de jaren '70 de tenues van de Brusselse club, zo ook dit seizoen. Het nieuwe uitshirt heeft weer een uniek design. Check de details van het nieuwe shirt direct hieronder!

Grijs Anderlecht uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Anderlecht uitshirt en tenue heeft een melange achtige uitstraling en is geïnspireerd door de fashionindustrie. Het shirt heeft namelijk een vale kleur grijs en bevat verder paarse accenten uit de clubkleuren van de Belgische club. De paarse accenten komen terug in de drie strepen van adidas aan de zijkatnen van het shirt en in het logo van adidas op de rechter borst. De linker borst bevat het logo van de club en op het midden van het shirt prijkt het logo van BNP Parisbas Fortis. De bank is sinds 2009 verbonden aan de Belgische kampioen. Daarnaast is het nieuwe shirt van RSC Anderlecht uitgerust met een ronde hals met geheel grijze mouwen. Opvallend genoeg wordt het nieuwe uittenue van de club uit Brussel niet gecompleteerd door een grijs broekje, maar een wit voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten paarse adidas strepen. Op de broekjes prijken ook de logo's van de club en adidas. De kousen zijn ook geheel wit met aan de bovenkant een paarse band en drie adidas streepjes. Op de sokken van de club staat ook weer het adi performance logo en de initialen van de Belgische club: RSCA.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Anderlecht tenues uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Hanni, Stanciu, Teodorczyk, Deschact, Treble, Capel, Dendoncker en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt van Anderlecht.

Anderlecht voetbalshirt kopen

Het nieuwe Anderlecht uitshirt voor 2017-2018 kan je vanaf medio juli kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt van Anderlecht is € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het Anderlecht shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe Anderlecht shirt in DEZE SHOP!