Anderlecht 3e voetbalshirt 2020-2021

Anderlecht heeft vandaag in samenwerking met kledingsponsor JOMA ook een 3e shirt of alternatief uitshirt naast de al eerder gelanceerde Anderlecht voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. Het derde voetbalshirt dient dus als alternatief voor het uitshirt en wordt in een aantal uitwedstrijden gedragen in de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedragen dit seizoen.

Zwart Anderlecht uitshirt 2020-2021

Het nieuwe RSC Anderlecht 3e shirt 2020-2021 is dit jaar overwegend zwart en wordt gekenmerkt door het watermerk van verticale strepen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Bovendien lopen er twee verticale banen over het midden van het shirt en bevinden zich aan de onderkant van het voetbalshirt v-banen in het zwart. Daarnaast is het tenue uitgerust met een brede v-hals met aan de zijkanten paarse details. Ook de zijkanten van de mouwen zijn voorzien van een paars vlak. Het logo van JOMA prijkt in het wit op de rechterborst en de mouwen. Het Spaanse sportmerk is sinds de zomer van 2018 de kledingsponsor van de Brusselse club en beide partijen hebben nog een contract tot 2023. Sinds dit seizoen is Candriam één van de shirtsponsor van de club uit de Belgische hoofdstad. Het logo van het bedrijf gespecialiseerd in vermogensbeheer staat alleen op de uitshirts van Anderlecht. Op het thuisshirt prijkt het logo van DVV Verzekeringen. Beide divisies zijn onderdeel van Belfius. Het Anderlecht derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Op de kousen staat in het wit de initialen van de club: RSCA. Alle tenues van JOMA zijn dit jaar weer uitgerust met een speciale technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Tau, Bundu, Nmecha, Mukaira, Lawrence, Trebel, Miazga, Verschaeren en andere spelers.

Anderlecht voetbalshirt bestellen

De nieuwe Anderlecht voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de voetbalshirts is € 79,95. Check in deze shops ook de nieuwste Anderlecht trainingskleding. Directe levering!

Bestel je Anderlecht voetbalshirt direct in deze SHOP!

Anderlecht 3e shirt 2020-2021

Anderlecht uitshirt 2020-2021 - Zwart

Zwart Anderlecht uitshirt 2020-2021