Anderlecht Damso Europa voetbalshirt 2022-2023

Anderlecht en kledingsponsor JOMA hebben deze week een speciaal Anderlecht Europa voetbalshirt 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Anderlecht de wedstrijden in de Conference League tijdens het seizoen 2022-2023. Anderlecht speelt in de poulefase van de Conference League tegen West Ham United, Silkeborg en Steau Boekarest. JOMA is verantwoordelijk voor de productie van het nieuwe tenue. Het Spaanse sportmerk is sinds het seizoen 2019-2020 kledingsponsor van de club uit Brussel. Voor het design van het nieuwe tenue is DAMSO verantwoordelijk.

Het nieuwe Anderlecht Conference League voetbalshirt is namelijk ontwikkeld in samenwerking met de bekendste rapper van België: Damso. William Kalubi (DAMSO) is de meest gestreamde artiest van België en heeft inmiddels al verschillende, platina en diamanten albums op zijn naam staan. Het tenue is een eerbetoon aan Brussel als hoofdstad van het talent. Brussel is namelijk de stad van voetbal, sport, gastronomie, cultuur, muziek, mode en veel meer. Het voetbalshirt is zwart en bevat een print van de letter X. In de letter zijn verschillende kleinere letters X verwerkt en verwijst naar BXL en naar alle talenten in de stad, van artiesten tot atleten. Het tenue is tegelijkertijd een eerbetoon aan de vele Brusselse talenten uit de selectie: Marco Kana, Anouar Ait El Hadj, Zeno Debast, Stroeykens, Sadiki, Sardella, Duranville en alle toekomstige talenten.

Het tenue bevat ook gouden details. De band aan de onderkant van de mouwen is goud en hetzelfde geldt voor het logo van JOMA op de rechterborst en de mouwen. Ook de band aan de onderzijde van het voetbalshirt is goud. Op de linkerborst prijkt het Anderlecht logo. Het Anderlecht Europa voetbalshirt bevat een ronde hals. In de nek op de achterzijde van het tenue prijken de letter BXL en op de onderzijde van het tenue is het logo van DAMSO verwerkt. Het tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gouden details. Check ook de andere Anderlecht voetbalshirts 2022-2023

Bestel je Anderlecht voetbalshirts direct in deze SHOP!

Anderlecht Europa voetbalshirt 2022-2023

Anderlecht Europa voetbalshirt 2022-2023

Anderlecht Europa voetbalshirt 2022-2023

Anderlecht Conference League voetbalshirt 2022-2023