Anderlecht uitshirt 2021-2022

Een dag na de lancering van het Anderlecht thuisshirt 2021-2022 hebben de club en kledingsponsor JOMA het nieuwe Anderlecht uitshirt 2021-2022 gepresenteerd met het motto: ''THIS SHIRT IS YOURS.'' In dit tenue speelt de club uit Brussel de uitwedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League, beker en in Europa gedurende 2021-2022.

Wit Anderlecht uit shirt en tenue 2021-2022

Het Anderlecht uitshirt 2021-2022 heeft dit jaar een retro design en is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '80. Ook dit jaar is het uitshirt weer overwegend wit en bevat het dunne, verticale banen in twee tinten wit. Daarnaast zijn er paarse accenten in het uittenue van ''Mauve et Blanc'' verwerkt. De ronde hals is paars en bevat een subtiele, gouden lijn. Deze kleurencombinatie komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Bovendien zijn de uittenues aan de zijkanten uitgerust met en brede paarse band. Het logo van JOMA prijkt in het paars op de rechterborst en de mouwen en de linkerborst bevat de badge van de club, inclusief die paarse sterren. Op het uittenue van Anderlecht staat Candriam als shirtsponsor. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in vermogensbeheer staat alleen op de uitshirts van de club uit Brussel. Op het thuisshirt prijkt het logo van DVV Insurance. In de naad aan de onderkant van het tenue is de tekst: ''THIS SHIRT IS YOURS'' verwerkt. De achterkant van het tenue bevat in de nek de Brusselse iris met de drie sterren. Het Anderlecht uittenue wordt gecombineerd met een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een paarse taping. De kousen van het uittenue zijn ook wit met aan de bovenkant een paarse band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het JOMA Anderlecht uitshirt 2021-2022 dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lokonga, Nmecha, Cullen, Ait El Hadj, Verschaeren, Trebel, Debast, Murillo en nog meer spelers.

Anderlecht voetbalshirt bestellen

Het JOMA Anderlecht uitshirt 2021-2022 kun je vanaf juli/augustus bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de voetbalshirts is € 79,95. Check in deze shops ook de nieuwste Anderlecht trainingskleding. Directe levering!

Bestel je Anderlecht voetbalshirt direct in deze SHOP!

Anderlecht uitshirt 2021-2022

Anderlecht uitshirt 2021-2022 detail