Anderlecht thuisshirt 2021-2022

Anderlecht en kledingsponsor JOMA hebben afgelopen week het nieuwe RSC Anderlecht thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd met het motto ''This Shirt is Yours.'' In dit tenue speelt het team van trainer Vincent Kompany de Jupiler Pro League, beker- en Europese wedstrijden in het Lotto Park / Constant Vanden Stockstadion in 2021-2022. Ook dit jaar is JOMA de producent van de Anderlecht voetbalshirts. Deze functie heeft het Spaanse sportmerk sinds de zomer van 2019. Destijds volgde JOMA adidas op als kledingsponsor van de club uit de Belgische hoofdstad. DVV Verzekeringen is sinds 2020 de shirtsponsor van ''Paars-wit.''

Anderlecht thuis shirt en tenue 2021-2022

Het JOMA Anderlecht thuisshirt 2021-2022 is dit jaar weer geheel paars en bevat daarnaast zwarte en gouden accenten, welke het tenue een elegante look geven. De ronde hals is zwart en bevat een subtiele gouden lijn. Dit is ook het design van de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat het logo van JOMA en de iconische J van het Spaanse sportmerk staat ook op beide mouwen. Sponsor DWK Insurance staat op het midden van het tenue en de linkerborst bevat de officiële Anderlecht badge. Het thuistenue is daarnaast uitgerust met verschillend details. De binnenkant van de naad van het tenue bevat de tekst: ''This shirt is yours. Put your heart into it and wear it with pride and respect.'' In de nek op de achterkant van het tenue staan drie gouden sterren met de Brusselse iris. De drie sterren verwijzen naar de kampioenschappen van de club: 34 in totaal. Het broekje van het Anderlecht thuistenue 2021-2022 is ook geheel paars en bevat op de pijpen de logo's van de club en JOMA. De kousen zijn paars met aan de bovenkant een donkerpaarse band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Anderlecht thuisshirt 2021-2022, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Hoedt, Lokonga, Nmecha, Miazga, Cullen, Ait El Hadj, Ashimeru, Verschaeren en nog meer spelers en check ook het Anderlecht uitshirt 2021-2022.

Anderlecht voetbalshirt bestellen

Het JOMA Anderlecht thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf juli/augustus bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de voetbalshirts is € 79,95. Check in deze shops ook de nieuwste Anderlecht trainingskleding. Directe levering!

Bestel je Anderlecht voetbalshirt direct in deze SHOP!

Anderlecht thuisshirt 2021-2022