Anderlecht 3e voetbalshirt 2021-2022

Anderlecht en kledingsponsor JOMA hebben een nieuw 3e shirt gepresenteerd met het motto: ''A touch of class.'' In dit nieuwe tenue speelt het elftal van trainer Vincent Kompany een aantal uitwedstrijden in de Jupiler Pro League en de beker dit seizoen. De club uit Brussel draagt dit tenue voor het eerst in de uitwedstrijd tegen OH Leuven in het Lotto Park op 31 oktober.

Donkerblauw Anderlecht uitshirt 2021-2022

Het tenue werd op een speciale locatie gepresenteerd. Lior Refaelov, Wesley Hoedt, Joshy Zirkzee en Kristoffer Olsson presenteerde het tenue namelijk in de stijlvolle setting van Villa Empain in Brussel. Samen met Villa Empain veilt Anderlecht ook een gesigneerd voetbalshirt ten behoeve van de Culture Ambassade voor Kinderen. Met dit project zet Villa Empain zich in om Brusselse jongeren uit kansarme milieus toegang te bieden tot cultuur.

Het Anderlecht 3e shirt 2021-2022 heeft ook een stijlvol design. Het voetbalshirt is donkerblauw met gouden accenten. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen bevatten een subtiele gouden lijn en ook alle logo's op het tenue zijn goud. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van JOMA en de linkerborst bevat de badge van de club. Deze badge is donkerblauwe met gouden details. Sponsor DVV Insurance versiert het midden van het tenue. Het voetbalshirt bevat verder nog verschillende details. In de nek op de achterzijde van het donkerblauwe Anderlecht uitshirt staan drie sterren. Deze verwijzen naar de 34 landskampioenschappen. De binnenkant van de hals bevat een print van een iris, één van de symbolen van de stad. Verder bevat het tenue aan de binnenkant van de onderkant een band met daarin een tekst: ''This shirt is yours. Put you haeart into it.'' Het tenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de onderkant een gouden band. De kousen zijn ook donkerblauw en bevatten aan de bovenzijde een gouden band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe JOMA Anderlecht 3e shirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Zirkzee, Martin, Hoedt, Kouamé, Olsson, Refaelov, Trebel, Murillo en nog meer spelers en check ook het Anderlecht thuisshirt en uitshirt.

Anderlecht voetbalshirt bestellen

Het JOMA Anderlecht 3e shirt 2021-2022 kun je nu alleen nog bestellen in de officiële clubshop van Anderlecht. Deze tenues zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de voetbalshirts is € 79,95. Check in deze shops ook de nieuwste Anderlecht trainingskleding. Directe levering!

Bestel je Anderlecht voetbalshirt direct in deze SHOP!

Anderlecht 3e shirt 2021-2022

Anderlecht 3e shirt 2021-2022

Anderlecht 3e shirt 2021-2022

Detail Anderlecht 3e shirt 2021-2022