Anderlecht voetbalshirts 2019-2020

Anderlecht en de nieuwe kledingsponsor JOMA hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. Het Spaanse sportmerk is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van de club uit Brussel en volgt daarmee adidas na meer dan 40 jaar trouwe dienst op. JOMA en Anderlecht tekenden vorig jaar een contract voor de duur van vijf seizoenen. Vandaag werden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de Paarswitten gereleased. In deze voetbalshirts speelt de club van de trainers Simon Davies en Vincent Kompany de wedstrijden in de Belgische Pro League en beker gedurende 2019-20. Check!

Ben je fan van Anderlecht? Bestel het voetbalshirt exclusief in deze winkel of je Anderlecht retro shirt deze SHOP! 

Anderlecht thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Anderlecht thuisshirt voor 2019-2020 heeft uiteraard de iconische kleuren. Het voetbalshirt is overwegend paars met verschillende witte accenten. De schouders bevatten een wit vlak en ook de kraag en de y-hals van het nieuwe Anderlecht tenue is overwegend wit. De mouwen worden bovendien afgesloten door een witte bies. Het logo van JOMA staat zowel op de mouwen als op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de club. Dit embleem bevat drie sterren. Deze drie sterren verwijzen naar de 34 landskampioenschappen van de Belgische club. Op het midden van het tenue staat sponsor BNP Parisbas Fortis. De bank is sinds 2000 al verbonden aan de Belgische club. In de nek op de achterkant van het Anderlecht tenue staat het oprichtingsjaar (1908) en daaronder staat subsponsor PROXIMUS. Verder bevat de binnenkant van de hals nog de naam van de club en is de onderkant van het shirt aan de binnenkant uitgerust met een speciale band met daarin de leus van de club: WE ARE ANDERLECHT. Het thuistenue van Anderlecht wordt compleet gemaakt door een paars broekje en paarse kousen met subtiele witte accenten.

Anderlecht uitshirt 2019-2020

Het Anderlecht uitshirt voor 2019-2020 heeft dezelfde kleuren als het thuisshirt, maar dan vice versa. Het voetbalshirt is overwegend wit met een design van gradiënt puntjes aan de zijkanten. De mouwen zijn paars/wit en hetzelfde geldt voor de ronde hals en opstaande kraag. Onder de hals bevindt zich een v-design in het paars. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uitshirt bevat bovendien dezelfde details als het thuisshirt. Het uittenue van RSC Anderlecht wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met paarse details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Anderlecht voetbalshirt, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Kompany, Nasri, Lawrence, Trebel, Bolasie, Santini, Verschaeren, Saelemaekers en andere sterspelers.

Anderlecht voetbalshirt kopen

De nieuwe Anderlecht voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is € 69,95 en de prijs van het voetbalshirt voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is € 79,95. In deze winkels kun je het Anderlecht tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het Anderlecht voetbalshirt exclusief in deze winkel 

of je Anderlecht retro shirt in deze SHOP!