15 juli 2017

Anderlecht thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Anderlecht thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door adidas en de Belgische kampioen. In dit nieuwe shirt speelt de club uit Brussel de wedstrijden in de Belgische competitie, de beker en in de Champions League gedurende 2017-2018 in het Constant Vanden Stockstadion. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de club uit Brussel. Het merk en de Belgische club hebben al sinds de jaren '70 een partnership. Check hieronder de details van het nieuwe Anderlecht tenue.

Anderlecht thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Anderlecht thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend paars en wordt gekenmerkt door de dunne, verticale, paarse, pinstripes over de voorkant van het shirt. De voorkan bevat namelijk zeven dunne strepen. Verder is het tricot van de club van trainer Weiler uitgerust met een ronde hals en prijken de drie strepen van adidas op de schouders in het wit. De linker borst is uitgerust met het performance logo van adi en op het midden staat sponsor BNP Parisbas. De bank is sinds 2009 verbonden aan de Belgische kampioen. Het nieuwe Anderlecht tenue wordt compleet gemaakt door een paars broekje met aan de zijkanten witte strepen. De kousen zijn bovendien paars en bevatten de drie stripes van adidas in het wit. Check ook het nieuwe thuisshirt van Anderlecht.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Anderlecht tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe thuisshirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Teodorczyk, Stanciu, Hanni, Chipciu, Deschacht, Acheampong, Nuytinck en andere sterspelers.

Anderlecht voetbalshirt kopen

Het nieuwe Anderlecht uitshirt voor 2017-2018 kan je vanaf medio juli kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt van Anderlecht is € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het Anderlecht shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe shirt vanaf mid-juli in DEZE SHOP!