8 mei 2016

Anderlecht thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Anderlecht shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe shirt speelt Anderlecht de wedstrijden in de Jupiler Pro League, de Belgische beker en in Europa gedurende 2016-2017. In dit shirt speelt de club alleen de thuiswedstrijden in het Constant Vandenstockstadion in Brussel. Voor de uitwedstrijden lanceert de club een ander shirt. We bespreken hieronder het design van het nieuwe voetbalshirt van de Belgische club.

Anderlecht thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Anderlecht thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend paars en wordt dit jaar gekenmerkt door de brede v-baan over de borst. Deze v-baan is verdeeld in drie verschillende banen met een andere tint licht paars. Dit template gebruikte Adidas eerder voor het Houston Dynamo uitshirt voor 2016-2017. Verder bevat het nieuwe shirt van Anderlecht een witte v-hals. Over de schouders en mouwen lopen drie Adidas strepen. De rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor in het paars. Adidas is al sinds 1975 kledingsponsor van de club uit de Belgische hoofdstad. De andere borst bevat het logo van de club. In het logo van Anderlecht zijn drie sterren verwerkt, welke verwijzen naar de meer dan 30 kampioenschappen van de club. De club is tot nu toe in totaal 33 keer kampioen van België geworden. Hoofdsponsor BNP Parisbas Fortis versiert het midden van het shirt. De bank is sinds 2009 hoofdsponsor van de club. Verder is de achterkant van het nieuwe shirt van Anderlecht geheel paars en bevat het weinig opvallende details, behalve dat subsponsor PROXIMUS op de achterkant staat. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een paars short met witte accenten. De Adidas trademark strepen aan de zijkanten van het voetbalbroekje zijn wit. Op de shorts staan ook de logo's van de Duitse kledingsponsor en de club uit Brussel. Ook de kousen hebben de paars/witte kleurencombinatie. De kousen zijn overwegend wit met aan de bovenkant een horizontale paarse band met daarboven drie kleine verticale Adiads strepen. Op de kousen staan ook nog de initialen van de club: RSCA (Royal Sporting Club Anderlecht). Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt voor 2016-2017. Vanaf nu schitteren sterren als Hassan, Tielemans, Praet, Okaka en Defour in deze shirts. De nieuwe tenues van de Belgische club zijn door Adidas uitgerust met het Adidas Climacool systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. Check nu ook het nieuwe Anderlecht uitshirt voor 2016-2017.

Anderlecht voetbalshirt kopen

Het nieuwe Anderlecht shirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juni kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 65,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van je eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Of check de beschikbare producten van Anderlecht in het overzicht met producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending.

Koop het nieuwe Anderlecht shirt in deze officiële shop

of in deze Anderlecht STORE

Anderlecht -thuis -shirt -2016-2017