26 juli 2016

Anderlecht uitshirt 2016-2017

De nieuwe Anderlecht voetbalshirts voor het seizoen 2016-2017 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Belgische voetbalclub. Deze shirts worden door de spelers van Anderlecht gedragen in Belgische Jupiler League en Europese wedstrijden. Vorig seizoen eindigde Anderlecht, na play-offs, op een tweede plek achter kampioen Club Brugge. Hierdoor speelt Anderlecht dit seizoen in de (voorronde van de) Champions League. Adidas is al sinds de jaren '70 kledingsponsor van de club uit Brussel. Daarvoor waren dat Le Coq Sportif en Fred Perry. Sinds het seizoen 2014 is Proximus / BNP Paribas Fortis hoofdsponsor van Anderlecht. Enkele bekende spelers uit de selectie van RSC Anderlecht zijn Dennis Praet, Youri Tielemans, Steven Defour en Bram Nuytinck.

Anderlecht thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Anderlecht thuisshirt 2016-2017 is op 8 mei van dit jaar al bekend gemaakt. Het thuisshirt bevat de traditionele paarse kleur. Het Anderlecht thuisshirt heeft hetzelfde design als het Duitsland shirt welke gedragen werd tijdens het WK 2014. Op de borst is een v-vorm aangebracht in licht paarse kleuren. De borst bevat het logo van de club met daarop drie gouden sterren. Hoofdsponsor BNP Parisbas Fortis staat zowel op het midden van het voetbalshirt als op de mouwen.

Anderlecht uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Anderlecht uitshirt voor het seizoen 2016-2017 is overwegend wit met enkele paarse details. De paarse details zijn aangebracht op de ronde hals en de biesjes. De ronde hals is aan de zij- en achterkant voorzien van een dun paars lijntje. Ook de biesjes zijn paars en wit. Opvallend zijn de paarse horizontale strepen in het midden van het shirt. Daarboven op de linkerborst het logo van Anderlecht met daarin drie gouden sterren. Deze drie gouden sterren refereren naar de meer dan 30 gewonnen kampioenschappen van België. Anderlecht is momenteel 33 keer kampioen van België geworden. Het logo van Adidas is op de recherborst geplaatst. Onder de paarse strepen versiert hoofdsponsor BNP Parisbas Fortis het midden van het shirt. De zijkanten van het uitshirt bevatten de drie bekende Adidas strepen in het paars. De achterkant van het shirt is volledig wit, behalve dat de naam van co-sponsor Proximus op de achterkant staat vermeld. Het Anderlecht uitshirt zal voor het eerst te zien zijn op 26 juli tijdens de uitwedstrijd tegen FK Rostov. Het nieuwe uit tenue voor 2016-2017 wordt compleet gemaakt door een wit short met paarse accenten. De Adidas trademark strepen aan de zijkant zijn paars. Op het broekje staan de logo's van de Duitse kledingsponsor en van Anderlecht. De kousen zijn voornamelijk paars met witte details. Aan de bovenkant een horizontale witte band met daarboven drie kleine verticale Adiads strepen. Op de sokken staan ook nog de initialen van de club: RSCA (Royal Sporting Club Anderlecht).

Anderlecht voetbalshirt kopen

Het nieuwe Anderlecht uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio augustus kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 65,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van je eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Of check de beschikbare producten van Anderlecht in het overzicht met producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending.

Koop het nieuwe Anderlecht shirt in deze officiële shop

of in deze Anderlecht STORE


Anderlecht -uittenue -2016-2017

Anderlecht -uitshirt -2016-2017