30 januari 2018

Allianz Lima voetbalshirts 2018

De Peruviaanse voetbalclub Alianza Lima heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike, die sinds januari 2011 kledingsponsor is van de club, het nieuwe uit en thuistenue van de club gepresenteerd. Alianza Lima spelend in het Estadio Alejandro Villanueva in Lima, de hoofdstad van Peru, zal komend jaar de thuiswedstrijden in de Primera División Peruana spelen in een klassiek thuisshirt dat is gebaseerd op het Nike ‘’ raglan template.’’ Check hieronder de details van de nieuwe shirts van Allianz Lima!

Allianz Lima thuisshirt 2018

De basiskleur van het thuistenue is wit met op de voorkant drie verticale donker blauwe strepen. Ook de mouwen op het thuisshirt hebben deze donker blauwe kleur. Zo heeft Nike ervoor gezorgd dat de originele kleuren van de club terugkomen in het thuisshirt. Om het shirt af te maken zitten er nog enkele details in het shirt verwerkt, zo zit er op de kraag een gouden rand. Deze gouden kleur komt ook terug in het logo van Nike op de borst van het shirt.

Allianz Lima uitshirt 2018

Ook hebben Nike en Alianza Lima een nieuw uittenue gepresenteerd. Het shirt van dit tenue is volledig groen met enkel een marine blauwe rand op de kraag en in de strip aan de zijkant van het shirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een witte broek en witte sokken. De logo’s van zowel Nike als Alianza Lima hebben dezelfde plek op het shirt gekregen als bij het thuistenue. Het logo van Nike heeft op het uittenue wel een andere kleur gekregen, op het uittenue zit namelijk een wit Nike logo. Zowel het uittenue als het thuistenue zijn niet voorzien van een shirtsponsor. Wat ons betreft is niet verkeerd. Het zorgt voor een klassiek karakter van het shirt!

Beide tenues zijn natuurlijk weer uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens het voetballen. Hierdoor kunnen de spelers van Alianza Lima beter presteren tijdens de wedstrijden in de Primera División Peruana. Met de shirts die gisteren zijn gepresenteerd door Alianza Lima en Nike hoopt de club komend seizoen de 24e landstitel uit de geschiedenis van de club te kunnen pakken en de eerste landstitel sinds 2006 binnen kunnen halen.

Allianz Lima voetbalshirt bestellen

Het shirt van Allianz Lima kan je vooralsnog niet bestellen. Dit kan alleen in de clubshop van de Peruviaanse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs? Check ze dan exclusief in deze winkel! Directe levering gegarandeerd!