AIK Stockholm uitshirt 2019-2020

De Zweedse kampioen AIK heeft afgelopen weekend het nieuwe uitshirt voor 2019-2020. De club die bekend staat om haar fraaie tenues speelt in dit nieuwe uitshirt de uitwedstrijden in de Zweedse Allsvenskan, de beker en in Europa gedurende 2019-2020. De club van trainer Norling speelt in de eerste voorronde van de Champions League komend seizoen. Nike is sinds 2017 kledingsponsor van de Zweedse club.

Wit AIK Stockholm uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe AIK Stockholm uitshirt is gebaseerd op het klassieke voetbalshirt van de club. Het shirt is wit en wordt gekenmerkt door de drie verticale banen over het midden van het tenue. Twee van deze banen zijn navy blauw en de middelste baan is geel. Dit zijn ook de clubkleuren van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Friends Arena. Qua template heeft het shirt alle kenmerken van het Vapor template van Nike. Het shirt is uitgerust met een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een rechte hals en diagonale hals. De binnenkant van de hals bevat een witte taping en deze loopt deels door in de nek aan de achterkant van het tenue. Hierin prijkt ook een taping in de clubkleuren van de club met het oprichtingsjaar: 1891. De swoosh van Nike prijkt in het navy blauw op de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de club, inclusief de kampioensster, welke verwijst naar de twaalf kampioenschappen van de club. Sponsor NOTAR versiert het midden van het nieuwe uitshirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Uiteraard zijn de nieuwe tenues ook komend seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Elyounoussi, Goitom, Sebastian Larsson, Karlsson, Stefanelli en nog meer spelers. Check ook het nieuwe AIK Stockholm thuisshirt voor 2019-2020. 

AIK Stockholm voetbalshirt kopen

Het nieuwe AIK Solna voetbalshirt kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële webshop van de Zweedse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2019-2020? Check het dan in deze winkel!