AIK Stockholm thuisshirt 2020

Na twee weken geleden al het zogenaamde Behrens voetbalshirt gelanceerd te hebben, hebben Nike en AIK Stockholm vandaag het nieuwe AIK thuisshirt voor 2020 uitgebracht. Dit voetbalshirt wordt door de Zweedse club gedragen tijdens de Zweedse Alssvenskan thuiswedstrijden in de Friends Arena gedurende dit jaar. Nike is sinds 2017 kledingsponsor van de Zweedse club, die bekend staat om haar elegante looks! Het Amerikaanse sportmerk heeft ook het nieuwe thuisshirt geproduceerd.

Het AIK Stockholm thuisshirt voor 2020 heeft een klassiek design. Het voetbalshirt is zwart en bevat een polokraag. Nike heeft dit seizoen ook gele accenten, afkomstig uit de clubkleuren van de Zweedse club, verwerkt. De swoosh van het merk op de rechterborst is geel en de zijkanten van het tenue zijn voorzien van een gele taping. Verder is de achterkant van de hals uitgerust met een diagonale lijn in deze kleur en hiertussen staan de initialen van de club: AIK (Allmänna Idrottsklubben). De linkerborst van het tenue is voorzien van het clublogo en op het midden van het voetbalshirt staat sponsor Notar. Stadium staat als subsponsor op de linkermouw. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gele accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AIK thuistenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ofori, Asani, Larsson, Tihi, Sigthorsson en andere sterspelers.

Helaas kun je dit tenue alleen in de clubshop bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de Zweedse club? Check deze producten in deze winkel!