29 januari 2018

adidas Originals trainingspak en joggingspak voor kinderen

Ze zijn er weer! De super populaire adidas Originals pakken voor kinderen! Met het adidas Originals pak in kindermaten haal je streetstyle in huis! Daarover straks meer. Het pak is door het Duitse sportmerk in verschillende, fashionable kleuren geïntroduceerd, namelijk in het blauw, bordeaux rood, zwart, fel geel en rood. De pakken kan je vanaf nu bestellen in alle maten voor baby’s en peuters, dus in de maten 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110 en 116. Het speciale is dat je hetzelfde pak ook nog in volwassenen maten kan bestellen, waardoor je in dezelfde outfit uitgedost wordt als jouw zoon of dochter! Lees hieronder meer over het trendy adidas Originals trainingspak voor kinderen!

Gekleurde adidas Originals pakken voor kinderen

De nieuwe adidas Originals pakken voor kinderen maken onderdeel uit van het adicolour collectie, welke gekenmerkt wordt door de fleurige kleuren. Perfect voor deze zomer dus! We bespreken het nieuwste adi Originals pak aan de hand van de blauwe versie. Het pakje voor peuters en baby’s bestaat uit een jack en een joggingsbroek. Het jack van het pak bevat een stijlvolle baseball kraag met ribbels, de zogenaamde adidas SST kraag. Uiteraard bevat het vest ook weer drie strepen van adidas. Deze drie karakteristieke strepen bevinden zich op de schouders en mouwen van het jack en zijn wit. Deze witte accenten komen ook weer terug in twee diagonale lijnen over de voorkant van het jack. Uiteraard mag de adidas trefoil, het embleem van adidas Originals niet ontbreken op de linker borst. Deze trefoil was het logo van het Duitse sportmerk in de periode 1971 tot 1997 en is nu het logo van de Originals lijn van het merk. Het jack is verder uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en bevat een elastisch boord aan de onderkant, zodat het lekker strak om het lichaam valt.

Voor de broek van het adidas Originals pak voor kinderen is het niet anders. Ook deze heeft dezelfde streetstyle uitstraling als het jasje. De bovenkant van de broek bevat ook weer een band, welke ervoor zorgt dat de broek getailleerd om de middel valt. De onderkant van de broek bevat ook zogenaamde cuffs, waardoor de broek ook strak om de enkels en kuiten valt. De broek bevat aan de zijkanten twee zakken en natuurlijk bevat de joggingsbroek ook weer het adi Originals logo aan de bovenkant. De drie adidas stripes lopen over de gehele zijkant van de broek. Het gehele pak bestaat uit een gerecycled polyester en het trainingspakje heeft een regular fit. Dit betekent dat het niet te strak en niet te los zit. Het adi Originals pak voor kinderen is het perfecte pak om lekker in te chillen en straalt 100% streetstyle uit.

Dit pakje is niet alleen beschikbaar met een jack, maar kan je ook met een vette crew neck trui bestellen. Deze truien bevatten een ronde hals en op het midden van deze truien prijkt een groot adidas Originals embleem! Deze set wordt door het merk de TREFOIL SET genoemd. Check hieronder waar je dit pakje exclusief kan kopen!

adidas Originals pak voor kinderen bestellen

Het adidas Originals pak voor kinderen kan je vanaf nu bestellen in de maten 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104 en 110 en heeft slechts een prijs van € 49,95. Hier vind je ook de nieuwste adidas Originals hoodies en truien voor baby’s en peuters, evenals andere adi Originals producten! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwste adidas Originals pak direct in deze winkel!