3 januari 2019

adidas lanceert zwart gouden Samba sneaker met Boost technology

Adidas is het jaar goed begonnen! Het Duitse sportmerk heeft namelijk super zieke adidas Samba schoenen met Boost technologie gelanceerd. De schoenen worden de addidas Samba RM sneakers genoemd en hebben zowel een update qua kleur als qua technologie gekregen. De klassieke Samba sneaker is namelijk in een gemoderniseerd jasje gestoken en is daarmee de perfecte schoen op vanaf dit jaar op straat te schitteren! Bovendien hebben de schoenen nog eens een heerlijke winterse look!

De nieuwe adidas Samba RM sneakers zijn geheel zwart en bevat allereerst gouden details. Deze gouden details komen terug op de achterkant van de schoenen waar het adi Originals logo te vinden is met daaronder de tekst: S4M3A (SAMBA). De drie adi strepen zijn bijna niet zichtbaar, omdat deze zwart zij. Deze staan diagonaal op de zijkanten van de schoenen. De upper van de schoenen bestaat uit een combinatie van suede en leer, maar de schoenen vallen vooral op door de nieuwe zool, waardoor je de bits maakt op straat. De zool van de schoenen is namelijk fel licht blauw (ICE BLUE), wat heerlijk contrasteert met de zwarte upper. Daarnaast heeft adidas de Boost technologie verwerkt in het semi transparante design van de nieuwe adidas Originals Samba sneaker. Het uitgangspunt van deze technologie. De energie die je in de schoen ''legt'', krijg je ook weer terug! Hiermee zijn de Samba sneakers ultra responsief en hebben ze de perfecte demping! Dit is voor het eerst dat adidas de Ultraboost technologie in de Samba sneakers heeft verwerkt. De Samba sneakers zijn sinds de jaren '50 van de vorige eeuw al een belangrijk onderdeel in het assortiment van sneakers van adidas. De schoenen hebben al bijna zeventig jaar een tijdloos design en met de nieuwe Samba RM schoenen is er een moderne twist gegeven! Adidas heeft ook de tong van de zwart/gouden Samba sneaker wat verkort. Dit is niet zonder reden. Ook dit zorgt er voor dat de nieuwe Boost onderzool nog meer opvalt.

Check hieronder de marketingfoto's van adidas van deze nieuwe revolutionaire Samba sneaker! Wil je het jaar goed beginnen? Dan raden we deze Samba sneaker zeker aan. De prijs van de schoenen is € 130,-! Deze bestel je exclusief in deze winkel!