14 april 2017

adidas lanceert ZNE ''ZERO DYE'' anthem trainingsjack met korte mouwen

Adidas heeft weer een revolutionair trainingsjack gelanceerd. Vandaag lanceerde het Duitse sportmerk de zogenaamde shortsleeve ZNE Zero Dye trainingsjacks. Deze jacks hebben nagenoeg hetzelfde desgins als de adidas ZNE anthem trainingsjacks, welke door clubs als Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Bayern München, Juventus, Manchester United en Olympique Lyon worden gedragen wanneer de spelers het veld betreden voorafgaande aan de wedstrijden in de competitie en in Europa. Groot verschil met deze jacks is dat de nieuwe ZNE Zero Dye jacks korte, in plaats van lange, mouwen bevatten en ook nog eens milieubewust zijn geproduceerd.. Toch wil het merk benadrukken dat er nog meer verschillen zijn: ''Als onderdeel van de adidas Athletics collectie, is het ZNE Zero Dye hooded jack niet gewoon een nieuw product, maar authentiek en puur.'' We bespreken hieronder kort de details van het nieuwe adidas jack met korte mouwen.


Wil je er net zo swaggy uitzien als Pogba op de foto hierboven en ben je ook nog eens milieubewust, dan is het nieuwe jack het perfecte jack, zo geeft adidas aan. Het merk heeft het jack allereerst in een effen witte versie met zwarte details uitgerust, maar deze kan in verschillende kleuren gecustomized worden. De speciale jacks zijn door het merk gelanceerd voor de adidas atleten wanneer ze onderweg zijn en worden dus ''off pitch'' gedragen door sterren als Pogba, Suarez, James en Di Maria. Het materiaal waarvan het jack is gemaakt, is dan ook perfect om te relaxen. Het bestaat namelijk voor 80% uit katoen, 15% polyester en 5% spandex, waardoor het jack ook nog eens strak om het lichaam valt. Verder zijn de ZNE anthem jacks natuurlijk uitgerust met een zogenaamde scuba capuchon, waarmee het hele hoofd bedekt kan worden. Daarnaast bevat het jack een zwarte rits en is het ook nog eens uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. De mouwen zijn zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Last but not least, zijn de jacks ook nog eens milieubewust geproduceerd en dat is nu net de reden dat de nieuwe jacks ''Zero Dye'' in de naam hebben. De ''Zero Dye'' producten zijn de producten die op duurzamere manieren worden gemaakt en zo bijdragen aan een betere wereld; Elke kleur telt: een no-dye product spaart grondstoffen door de materialen in hun natuurlijke kleur te gebruiken. Door middel van ''mi ZNE'' kan het jack in verschillende kleuren ontworpen worden.

Het nieuwe adidas jack is zowel in een versie voor dames als een versie voor heren gelanceerd en heeft een prijs van € 79,95. De jacks kunnen gecompleteerd worden door een speciaal broekje. Check in de onderstaande shops ook de jacks zonder het ''Zero DYE'' label! Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe adidas ZNE jacks in deze SHOP

of check de ZNE jacks van alle adidas clubs!