15 april 2019

adidas lanceert zieke Paul Pogba season 5 collectie

De nieuwe Pogba SEASON 5 collectie is afgelopen weekend officieel gelanceerd door adidas! Het paradepaardje van deze collectie zijn natuurlijk de nieuwe Predator voetbalschoenen van Paul Pogba. De nieuwe capsule collectie heeft echter nog veel meer te bieden. Het is alweer de vijfde PP X adidas collectie en iedere collab heeft zijn eigen thema. Dit keer gaat is het thema van de collectie één van de andere passies van de Franse middenvelder, namelijk basketbal! De Paul Pogba X adidas Season 5 collectie bevat dan ook een aantal basketbalgerelateerde items? Benieuwd? Check het hieronder!

Paul Pogba X adidas trainingsshirt, basketbalshirt, trainingsjack, hoodie en trainingsbroek

Het basketbalshirt van Paul Pogba is geheel in stijl van de clubkleuren van Manchester United. Dit shirt is rood met zwarte en witte accenten. Deze zijn te vinden in de ronde hals van het Paul Pogba basketbalhemd en in de taping rondom de oksels. Op de rechter borst prijkt het adidas performance logo in het zwart en de andere borst bevat een zwart/goud Paul Pogba logo. Op de achterkant van het basketbalshirt staat nummer 94 met de naam van de Franse middenvelder in een iconisch lettertype, verwijzend naar de bijnaam van de Paul Pogba: ''Il Polpo Paul''. De nieuwe collectie van Pogba bevat ook een vet trainingsjack. Ook dit jack heeft de Manchester United looks! Het jack is namelijk zwart met een fel rode rits en een fel rood adi logo op de borst. De drie adidas strepen op het trainingsjack zijn bijna niet zichtbaar, omdat deze ook zwart zijn. Het Paul Pogba embleem op de linkerborst betreft een monochroom logo. Het jack kun je ook nog eens combineren met een super vette trainingsbroek in dezelfde kleurencombinatie. Uiteraard mag een speciaal voetbalshirt ook niet ontbreken! Het shirt is ook zwart met een heerlijke retro look. Dit komt met name door de brede, verticale banen op het shirt. De drie adi strepen zijn rood en op de borst staan ook weer de logo's van adi en Paul Pogba. Wil je liever off pitch kleding van Pogba? Ook dat is een optie. De nieuwe lijn bevat namelijk een witte hoodie met melange achtige print, die je ook weer kunt combineren met de trainingsbroek. Uniek in het assortiment is bovendien een reversible broekje. De ene kant van het broekje is geheel in stijl van de looks van een basketbalshort en de andere kant van het broekje heeft de uitstraling van een voetbalbroekje.

adidas X Paul Pogba Season 5 collectie bestellen

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Paul Pogba X adidas Season 5 collectie. Alle items kun je per direct bestellen in de onderstaande winkels. Het betreft een super limited collectie. Dit betekent dat adi de producten maar beperkt heeft geproduceerd. Wees dus snel!

Bestel deze gave adidas X Pogba capsule collectie in deze SHOP! 

of deze winkel!