4 april 2018

Adidas lanceert retro 3 stripes Argentinië trainingsjack voor WK van 2018

Adidas en de AFA hebben weer een nieuw trainingsjack van het Argentijnse voetbalelftal uitgebracht. Dit jack wordt door de spelers van het nationale elftal niet gedragen tijdens de trainingen of warming-up, maar is een toevoeging op de WK 2018 collectie van adidas. Het nieuwe 3 stripes trainingsjack van Argentinië maakt evenals de seasonal tanktop en het seasonal t-shirt deel uit van de nieuwe casual collectie van adidas. Check hieronder alle details van het nieuwe 3 stripes trainingsjack van adi.

adidas Argentinië 3 stripes jack WK 2018

Het nieuwe 3 stripes jack van het Argentijnse voetbalelftal is geïnspireerd door het design van het uitshirt van Argentijnse elftal, wat op haar beurt weer is gebaseerd op het voetbalshirt van 1993. Het Argentinië 3 stripes jack is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de flitsende, verticale, witte en licht blauwe strepen over de borst. Deze strepen lopen naadloos in elkaar over en zijn geheel in stijl van de Argentijnse vlag. Dit design komt in het WK 2018 uitshirt terug in de banen rondom de oksels. Verder wordt het nieuwe trainingsjack van het Argentijnse elftal gekenmerkt door de hoge hals en de drie adi strepen over de schouders en mouwen. Deze strepen zijn wit. De rechter borst is uitgerust met het performance embleem van adidas en de andere borst is uitgerust met het embleem van de AFA, inclusief twee sterren die verwijzen naar de gewonnen WK’s van 1978 en 1986. De zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met twee zakken met een rits. De achterkant van het jack is geheel zwart.

adidas Argentinië seasonal basketbal top en t-shirt

Adidas en de AFA hebben als toevoeging op deze collectie ook een speciaal basketbal shirt gelanceerd. Dit shirt wordt de seasonal top genoemd en heeft vrijwel hetzelfde design als het nieuwe uitshirt. Dit hemd is echter overwegend navy blauw met ter hoogte van de oksels een licht blauwe en witte lijn. Ook de ronde hals is wit en aan de zijkanten van de top bevinden zich de flitsende, licht blauwe en witte banen. Op de seasonal top prijken niet alleen de logo’s van de voetbalbond en adi, maar zowel op de achterkant als op de voorkant prijkt een nummer 10. Dit is een ode aan de geweldige nummers 10, die het Argentijnse elftal gediend hebben, zoals Messi, Maradona en Batistuta.

Het sesonal t-shirt is een wit t-shirt met crew neck met op de borst de logo’s van adidas en de voetbalbond in het wit. De achterkant van dit t-shirt is uitgerust met een speciale print van blokken in verschillende tinten licht blauw. Dit shirt heeft een ronding aan de onderkant en daarmee ook een fashionable fit!

Tot zover de nieuwe adidas casual WK 2018 collectie van Argentinië. Deze items worden niet door de spelers gedragen, maar zijn uiteraard wel perfect om het elftal mee aan te moedigen tijdens het WK. Check ook het nieuwe Argentinië WK 2018 trainingspak.

adidas WK 2018 collectie bestellen

De nieuwe items uit de casual WK collectie zijn alleen voor volwassenen te bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het 3 stripes jack is € 69,95, van de basketbal top € 89,95 en van het t-shirt € 59,95. Wil je andere producten van het Argentijnse voetbalelftal bestellen? Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel de nieuwe Argentinië WK 2018 collectie in deze SHOP

of check casual items in deze retro winkel!