4 september 2017

adidas AdiPro 18 keepersshirt 2018-2019

Het nieuwe adidas template voor de keepersshirts van het WK van 2018 in Rusland en waarschijnlijk ook de adidas keepersshirts voor 2018-2019 is nagenoeg bekend. Dit is het template, waarop de adidas keepersshirts van de nationale elftallen zijn geïnspireerd. Dit betreffen onder andere de keepersshirts van landen als België, Duitsland, Spanje, Mexico en Argentinië en clubs als Real Madrid, Bayern München, Juventus en Manchester United. Dit template wordt door adidas het AdiPro 18 template genoemd. Dit template wordt in december waarschijnlijk officieel door het Duitse sportmerk gelanceerd en is in zes verschillende kleurencombinaties beschikbaar. Check hieronder de details van het nieuwe template.

We bespreken het nieuwe template aan de hand van het rode keepersshirt. Dit AdiPro 18 keepersshirt wordt gekenmerkt door de horizontale banen over het shirt. Deze banen hebben een flitsend design, waardoor het wat weg heeft van een all-over print. De banen hebben namelijk verschillende groottes en breedtes, waardoor deze banen met wat fantasie weg hebben van peddels. De banen staan in twee verschillende tinten rood op het shirt. De ene kleur rood is wat feller. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals en prijkt het adidas logo in een andere opvallende kleur op de rechter borst. Het logo op de rode shirts is namelijk licht blauw en dit geldt ook voor de drie strepen van het Duitse sportmerk die over de schouders en mouwen lopen. Verder zijn de mouwen geheel rood. Op de linker borst kan een badge van de club of de nationale voetbalbond aangebracht worden. De nieuwe keeperstenues worden gecompleteerd door Condivo 18 voetbalbroekjes. Het nieuwe template is de opvolger van het REVIGO 17 template, welke als uitgangspunt dient voor de adidas keepersshirts van 2017-2018.

Het template is vanaf begin 2018 in de volgende kleurencombinaties beschikbaar:

  • Licht Grijs / Grijs / Fel Geel
  • Licht Oranje /Oranje/ Blauw
  • Donker Grijs/ Roze/Wit
  • Licht Blauw/ Blauw/ Donker Blauw
  • Donker Groen/ Licht Groen/ Effen Wit
  • Rood / Fel Rood/ Licht Blauw.

De nieuwste adidas keepersshirts kan je altijd kopen in de onderstaande online SHOP, evenals andere teamwear van adidas! Directe levering en gratis verzending!

Scoor de nieuwe adidas teamkleding en trainingskleding in deze SHOP!