Atletico Madrid warming-up shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid warming-up shirt 2020-2021. Het Atletico Madrid trainingsshirt kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Dit shirt wordt door de spelers van de club gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021.

Het Atletico Madrid trainingsshirt is dit jaar geheel rood met een all-over graphic print van clubsymbolen en symbolen uit de stad Madrid. Bovendien heeft dit warming-up shirt het nieuwe template van Nike. De mouwen zijn uitgerust met een diagonale, blauwe band en de achterkant van de ronde hals bevat een kleine v-opening. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club. Op het midden van het warming-up shirt staat het logo van sponsor PLUS500. Sponsor Hyundai staat op de linker schouder van dit officiële Atletico Madrid trainingsshirt Wil jij net als sterren als Felix, Llorente, Costa, Saul, Partey, Oblak, Morata en nog meer sterren schitteren in dit pre match top. Klik op de buttons om het te kopen. 

De Atletico Madrid trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.