Atletico Madrid camouflage shirt voor kinderen 2017-2018

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid 3e shirt voor kinderen. Het shirt voor KIDS kan je kopen in de maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Het camouflage shirt voor KIDS is dus beschikbaar voor kinderen van 6, 7,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit betreft een afbeelding van het nieuwste 3e shirt van de Spaanse club.

Dit is het shirt van Atletico dat vooral wordt gedragen in de uitwedstrijden  in de Champions League, maar ook in een aantal La Liga of Copa del Rey wedstrijden. gedurende 2017-2018. Het Atletico Madrid shirt is dit seizoen uitgerust met een all-over camo print. Deze bevindt zich op de voor- en achterkant van het shirt. Over de schouders en mouwen loopt een roze strip. Ook aan de zijkanten van dit voetbalshirt bevindt zich een strip. Deze zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. De swoosh van Nike is roze. Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van het tenue in het roze en de achterkant van het shirt bevat een deel van de naam van de club: ATLETICO. Dit bestaat bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Torres, Griezmann, Koke, Carrasco, Saul en nog meer sterren schitteren in dit shirt? Klik op de buttons om het te kopen. In deze shops kan je het Atletico Madrid shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!