SKU: DN2704-812

Bestel hier het authentic Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen. Het authentic voetbalshirt is het voetbalshirt dat daadwerkelijk door de spelers van Atlético Madrid gedragen wordt. Dit voetbalshirt is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Dit voetbalshirt wordt door de spelers gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de aardbeienbomen in de stad Madrid. Deze boom is ook onderdeel van het clublogo van Atlético Madrid en het stadswapen van de stad Madrid. Het voetbalshirt is volledig oranje en heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. Onder de hals bevindt zich een vlak met een ronding. De band aan de onderkant van de mouwen is rood en alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het logo van Atlético Madrid. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: oranje/zwart. Hoofdsponsor WhaleFin.com staat op het midden van het voetbalshirt. De binnenkant van de hals bevat een print van de beer bij de aardbeienboom. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit voetbalshirt heeft een normale pasvorm.

  • Nike Dri Fit ADV technologie combineert vochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en kenmerken, zodat je droog en comfortabel blijft. Gebreid materiaal op warme plekken zorgt voor extra ventilatie waar je die het meest nodig hebt.
  • Dit betreft exact hetzelfde voetbalshirt als de spelers tijdens de wedstrijden dragen.
  • Nike en Atletico Madrid logo op de borst.
  • 100% gerecycled polyester
  • Dit betreft het replica voetbalshirt, welke is gebaseerd op het voetbalshirt dat de spelers dragen.
  • Aansluitende pasvorm voor een slank gevoel
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Oranje/Rood

Klik direct op de buttons om dit voetbalshirt te bestellen! 

Koop deze producten