Atletico Madrid trainingsshirt voor kinderen

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid trainingsshirt voor kinderen. Het Atletico Madrid trainingsshirt kan je kopen in de volgende kindermaten 122, 128, 140, 152, 164, 176. Het training shirt is dus beschikbaar voor KIDS van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar.

Het Atletico Madrid trainingsshirt 2020-2021 is legergroen met beige details. De diagonale band over de mouwen is beige en hetzelfde geldt voor het Nike logo dat dit jaar op beide mouwen staat. De mouwen bevatten dit jaar ook een all-over print van golven. Bovendien is het trainingsshirt van de club uit de Spaanse hoofdstad uitgerust met een ronde hals. Op de borst prijkt het clublogo en op het midden van het shirt staat sponsor PLUS500. De mouwen van deze top zijn raglanmouwen, welke perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. Wil jij net als sterren als Felix, Llorente, Costa, Saul, Partey, Oblak, Morata en nog meer sterren schitteren in deze training shirt? Klik op de buttons om het te kopen. 

De Atletico Madrid trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.