Atletico Madrid Trainingspak 2019-2020 - Zwart/Rood

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid trainingspak voor volwassenen. Dit pak kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het pak van Nike wordt door de spelers van de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020.

Het trainingspak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het trainingsjack is geheel zwart en bevat een hoge hals. Verder wordt het jack gekenmerkt door de zwarte en witte blokken over het midden. Verder zijn de mouwen uitgerust met een zwarte strip. Deze rode strip is weer verdeeld in flitsende dunne streepjes. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club. De zijkanten van het jack bevatten zakken met een rits. De achterzoom van het jack bevat een iets langere zoom, voor de perfecte bescherming. De trainingsbroek is ook zwart en bevat aan de zijkanten een fel rode strip. Op de broek staan ook de logo's van de club en Nike. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Iconisch aan deze trainingsbroek is dat deze een toelopende pasvorm heeft, waardoor deze strak om de benen valt. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kan passen.

Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Costa, Hermoso, Lemar, Koke, Saul en nog meer sterren schitteren in dit trainingspak? Klik op de buttons om het te kopen.