Atletico Madrid trainingspak 2020-2021 - Leger Groen

Koop hier het nieuwste groene Atletico Madrid trainingspak voor volwassenen en kinderen. Dit pak kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassene en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Dit trainingspak van Nike wordt door de spelers van de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het Atletico Madrid trainingspak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het trainingsjack is geheel leger groen en bevat een hoge hals. Verder wordt het jack gekenmerkt door de diagonale, beige band over de mouwen. Boven deze band prijkt de swoosh van Nike in dezelfde kleur. Op de linkerborst prijkt het clublogo van Atletico Madrid.  De zijkanten van het jack bevatten zakken met een rits. De achterzoom van het jack bevat een iets langere zoom, voor de perfecte bescherming. De trainingsbroek is ook leger groen en bevat aan de zijkanten een diagonale beige strip. Op de broek staan ook de logo's van de club en Nike in deze kleurencombinatie. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Iconisch aan deze trainingsbroek is dat deze een toelopende pasvorm heeft, waardoor deze strak om de benen valt. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kan passen.

Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Felix, Costa, Llorente, Partey, Herrera, Gimenez, Niguez, Felipe en nog meer sterren schitteren in dit trainingspak? Klik op de buttons om het te kopen.