Atletico Madrid trainingspak kinderen 2021-2022 - Blauw

Koop hier het nieuwste Nike Atlético Madrid trainingspak 2021-2022 voor kinderen. Dit Atletico Madrid trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het pak is beschikbaar in de volgende kinderamten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit trainingspak dragen de spelers tijdens de trainingen en warming-up gedurende 2021-2022. 

Het Atletico Madrid trainingspak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het trainingsjack is geheel blauw en bevat een hoge hals. Verder wordt het jack gekenmerkt door de diagonale, roze band over de mouwen. Boven deze band prijkt de swoosh van Nike in dezelfde kleur. Op de linkerborst prijkt het clublogo van Atletico Madrid.  De zijkanten van het jack bevatten zakken met een rits. De achterzoom van het jack bevat een iets langere zoom, voor de perfecte bescherming. De trainingsbroek is ook blauw en bevat aan de zijkanten een diagonale fel rode strip. Op de broek staan ook de logo's van de club en Nike in deze kleurencombinatie. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Iconisch aan deze trainingsbroek is dat deze een toelopende pasvorm heeft, waardoor deze strak om de benen valt. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kan passen.

Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Súarez, Felix, de Paul, Trippier, Llorente, Saul, Herrera, Correa en nog meer sterren schitteren in dit trainingspak? Klik op de buttons om het te kopen.