Atletico Madrid trainingspak voor kinderen 2019-2020

Scoor hier het nieuwste Atletico Madrid trainingspak voor kinderen. Dit pak kan je kopen in de volgende kindermaten: 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Dit Atletico Madrid pak is dus beschikbaar voor kinderen van de volgende leeftijden: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Dit betreft het pak waarin de spelers de trainingen en warming-up afwerken ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2019-20. Dit pak bestaat uit een drill top en een trainingsbroek. 

De trainingstrui is geheel rood met een hoge hals met een rits. Verder zijn de mouwen uitgerust met een rode strip. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club.  De achterzoom van de trainingstrui bevat een iets langere zoom, voor de perfecte bescherming. Verder bevatten de mouwen aan de onderkant duimgaten, zodat de top strak om het lichaam valt. De trainingsbroek is zwart en bevat aan de zijkanten een rode strip. Deze strip is verdeeld in dunne strepen. Op de broek staan ook de logo's van de club en Nike. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Iconisch aan deze trainingsbroek is dat deze een toelopende pasvorm heeft, waardoor deze strak om de benen valt. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kan passen.

Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Costa, Griezmann, Koke, Filipe Luiz, Saul en nog meer sterren schitteren in dit trainingspak? Klik op de buttons om het te kopen. Check ook nog meer informatie over het Atletico Madrid trainingspak voor 2019-2020.