Atlético Madrid trainingsbroek voor kinderen

Koop hier de nieuwste Atletico Madrid trainingsbroek voor kinderen. Deze trainingsbroek is onderdeel van het Atletico Madrid trainingspak 2021-2022.  Deze trainingsbroek kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor KIDS. Deze broek is dus te bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.  De broek wordt door de spelers van de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2021-2022.

De Atletico Madrid trainingsbroek is geheel blauw aan de zijkanten een diagonale taping. Deze taping bevindt zich ter hoogte van de bovenbenen. De broek is uitgerust met twee zakken en aan de onderkant bevinden zich enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Kenmerkend aan de broek is dat deze gemaakt is van een combinatie van polyester (91%) en spandex (9%). Hierdoor valt de broek strak om de benen. Dit is vooral het geval ter hoogte van de kuiten en enkels. Dit wordt een toelopende pasvorm genoemd. Verder is de broek aan de bovenkant uitgerust met een tailleband, waarmee de broek strakker of losser gedaan kan worden. Op de broek staan ook de logo's van de Spaanse club en Nike in het fel roze/blauw. Deze trainingsbroek is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Súarez, Felix, de Paul, Trippier, Llorente, Saul, Herrera, Correa en nog meer spelers schitteren in deze trainingsbroek? Klik dan direct op de buttons.