Atletico Madrid pre match top 2019-2020

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid pre match top voor 2019-2020. Het Atletico Madrid trainingsshirt kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Dit shirt wordt door de spelers van de club gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020

Het inloopshirt is dit seizoen geheel in stijl van de clubkleuren van de club en is rood met zwarte accenten. Het shirt is rood en bevat diagonale zwarte banen. Deze hebben op het midden een fading effecht. Het warming-up shirt bevat verder een ronde, zwarte hals. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club. Op het midden van het warming-up shirt staat het logo van sponsor PLUS500. Wil jij net als sterren als Diego Costa, Griezmann, Koke, Lemar, Saul en nog meer sterren schitteren in dit pre match top. Klik op de buttons om het te kopen. 

De Atletico Madrid trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.