Atletico Madrid uitshirt voor kinderen 2017-2018

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid uitshirt voor kinderen. Het shirt voor KIDS kan je kopen in de maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Het uitshirt voor KIDS is dus beschikbaar voor kinderen van 6, 7,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit betreft een afbeelding van het nieuwste uitshirt van de Spaanse club.

Dit is het shirt van Atletico dat wordt gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Het away shirt van Atletico Madrid is dit seizoen geheel geel met navy blauwe details.  Verder is het shirt uitgerust met een v-hals. De achterkant van deze v-hals bevat een blauwe strip. Ook aan de zijkanten van dit voetbalshirt bevindt zich een blauwe strip. Deze zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en de binnenkant van de kraag bevat de Spaanse vlag. Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van het tenue. Dit bestaat bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Torres, Griezmann, Koke, Carrasco, Saul en nog meer sterren schitteren in dit shirt? Klik op de buttons om het te kopen. In deze shops kan je het Atletico Madrid shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!