Atletico Madrid uitshirt voor kinderen 2019/2020

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid uitshirt voor kinderen. Het shirt voor KIDS kan je kopen in de maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Het uitshirt voor KIDS is dus beschikbaar voor kinderen van 6, 7,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit betreft een afbeelding van het nieuwste uitshirt van de Spaanse club.

Het Atletico Madrid uitshirt voor 2019-2020 is een ode aan de winnaarsmentaliteit van de club. Alles aan het design van het nieuwe uittenue straalt dit uit. Het uitshirt is geheel zwart met fel rode details. Deze komen terug in de subtiele lijn aan de onderkant van de mouwen en in de lijnen van de taping aan de binnenkant en achterkant van de hals. Ook alle logo's op het uittenue zijn fel rood. Verder bevat het shirt een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant van de hals bevat een print van de Spaanse vlag.  Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van het tenue en op de linkermouw staat sponsor HYUNDAI. Dit bestaat bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Costa, Lemar, Joao Felix, Hermoso, Herrera, Morata, Koke, Saul en nog meer sterren schitteren in dit shirt? Klik op de buttons om het te kopen. In deze shops kan je het Atletico Madrid shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!