Atletico Madrid uitshirt kinderen 2020-2021

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid uitshirt voor kinderen. Het shirt voor KIDS kan je kopen in de maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Het uitshirt voor KIDS is dus beschikbaar voor kinderen van 6, 7,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit betreft een afbeelding van het nieuwste uitshirt van de Spaanse club. In dit voetbalshirt speelt Atletico Madrid de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het Atletico Madrid uitshirt 2020-2021 is dit seizoen een eerbetoon aan de Fuente de Neptuno. Bij de neptunusfontein in de stad vieren de supporters van de club de successen van ''Los Colchoneros.''  Het voetbalshirt is volledig blauw met rode accenten. De ronde hals van het tenue bevat een print van flitsende rode strepen en dit design komt ook weer terug in de band aan de zijkanten van het tenue. Bovendien zijn alle logo's op het Atletico Madrid uitshirt 2020-2021 rood. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met de clubbadge. Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van het tenue en op de linkermouw staat sponsor HYUNDAI. In de hals van het voetbalshirt is nog een speciale graphic verwerkt, welke verwijst naar de ''Fuente de Neptuno'' en daaronder is de bijnaam van de club verwerkt: ATLETI. H Dit bestaat bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Felix, Costa, Llorente, Partey, Herrera, Gimenez, Niguez, Felipe en nog meer sterren schitteren in dit shirt? Klik op de buttons om het te kopen. In deze shops kan je het Atletico Madrid shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!