Atletico Madrid trainingspak 2020-2021 - Groen

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid trainingspak voor kinderen of volwassenen. Dit pak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het pak van Nike wordt door de spelers van de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021.

 Het trainingspak bestaat uit een training top en een trainingsbroek. De Atletico Madrid training sweater 2020-2021 is dit jaar legergroen en bevat een hoge hals met een rits. Verder zijn de mouwen uitgerust met een all-over print van golven. Bovendien bevatten de mouwen een diagonale in het beige. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. De achterzoom van de trainingstrui bevat een iets langere zoom, voor de perfecte bescherming. De trainingsbroek is ook legergroen en bevat aan de zijkanten een diagonale beige taping. Op de broek staan ook de logo's van de club en Nike. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Iconisch aan deze trainingsbroek is dat deze een toelopende pasvorm heeft, waardoor deze strak om de benen valt. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kan passen. 

Dit pak bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Felix, Costa, Llorente, Partey, Herrera, Gimenez, Niguez, Felipe en nog meer sterren schitteren in dit trainingspak? Klik op de buttons om het te kopen.