Atletico Madrid training sweater kinderen 2021-2022

Koop hier de nieuwste Atletico Madrid training sweater voor kinderen. Deze trainingssweater kan je vanaf nu kopen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Deze top is dus beschikbaar voor kinderen van 6,7, 8,9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.  De training top wordt door de spelers van de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2021-2022. Deze training top is onderdeel van het Atletico Madrid trainingspak 2021-2022. 

De Atletico Madrid trainingstrui 2021-2022 is dit jaar blauw en bevat een hoge hals met een rits tot de borst.  Verder zijn de mouwen uitgerust met een diagonale taping in het fel rood. Op de mouwen bevindt zicht bovendien een all-over print van golven.  De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om het lichaam en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid. Verder wordt de top gekenmerkt door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor valt de drill top nog strakker om de armen en om het lichaam en hebben deze de fit van een handschoen. Op de linkerborst prijkt het clublogo en de linkerborst bevat de swoosh van Nike in het roze. Deze training top bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Súarez, Felix, de Paul, Trippier, Llorente, Saul, Herrera, Correa en nog meer spelers schitteren in deze training top? Klik dan direct op de buttons.